...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle

Health Alt blog za prirodnu kozmetiku

28.10.2015.

Kozmetički proizvodi ponekad sadrže u sebi štetne i agresivne sastojke. Kako bi to izbegla, mlada lingvistkinja Teodora Littvay napravila je svoj blog koji se bavi temom prirodne kozmetike. Ukoliko imate problema sa standardnim kozmetičkim proizvodima, Health Alt je jedan od retkih blogova koji se bavi upravo ovom tematikom.

.

Kako Teodora sama kaže 2014 godine je startovala sa blogom dok je mnogo pre toga počela i sama da koristi isključivo prirodnu kozmetiku. Ona danas piše tekstove koji mnogim devojkama olakšavaju potragu za ovim, ipak ne tako popularnim proizvodima u Srbiji.

"Blog postoji od 2014. Godine i primetila sam da nekoliko meseci unazad svim svojim prijateljicama pričam o proizvodima i idejama u vezi sa kozmetikom i zauista sam se napričala mnogo. Zbog toga sam došla na ideju da sve stavim na jedno mesto", rekla je Teodora i dodala da je mesecima pre toga počela da koristi prirodnu kozmetiku.

healthalt3 jpg

Lični blog dvadesetrogodišnje studentkinje nemačkog jezika olakšaće vam potragu za prirodnim preparatima ali na njemu možete pronaći i nekoliko recepata, tekstove sa putovanja i kako Teodora kaže sve što nju čini srećnom. Blogovanje je poprilično ozbiljan zadatak pa se mlada autorka trudi da barem jednom nedeljno objavljuje tekstove i da oni budu kvalitetni.

Kako kaže Teodora poprilično je neredovna sa objavama ali smatra da svaki njen tekst poseduje veliki kvalitet pa se definitivno isplati čekati tekstove.

"Trudim se da jednom nedeljno objavim tekst i onda ih podelim na svojoj fejsbuk stranici jer to je najbolji način. Fesjbuk je definitivno nešto što bih preporučila za promociju bilo kog bloga", izjavila je Teodora.

healthalt4 jpg

Nije lako preći sa obične kozmetike na prirodu. Autorka je postepeno kroz nekoliko meseci uspela da se potpuno reši proizvoda sa štetnim činiocima. Ukoliko vam je potrebna pomoć pri odabiru kozmetike, ili neki kratki saveti obavezno posetite njen blog tako što će te na internetu potražiti blog pod nazivom Health Alt.

L.K.

Možda te još zanima:

.

Strip kao fragment (nad)realnosti

Novica Milivojević je ilustrator i strip autor iz Novog Sada. Svoje priče odevene u SF ikonografiju punu humora ali i…

.

Boneappletea: Znatiželja je presudna

Danijela Rupić nam putem profila boneappletea.rs priča priče sa putovanja, otkriva manje poznate ili potpuno nepoznate činjenice o mestima koje…

.

Harizma je uvek presudna

Časopisi, bilbordi za hotele, avio kompanije, uber i zubne ordinacije, a od pre nekoliko godina Ju Tjub i društvene mreže,…

.

Blogovanje i gejming legitimni poslovi u Kini

Bloomberg prenosi da će u Kini maturanti koji pokreću sopstveni posao, fokusiran na blogovanje ili gejming, sada biti klasifikovani kao zaposleni. 

.

Oduvek su pokušavali da me ućutkaju

Kada prestaje dozvola da se govori i piše o muško-ženskim odnosima, o abortusu, o porodičnom nasilju, ili pak o tome…

.

Mladima nedostaje svest o sopstvenim mogućnostima

Da li ste se nekad zapitali šta sve možete da uradite u jednom danu? Jelena Mirić je u isto vreme…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo