...
TRENUTNO19:45 - 20:00Prava stvar

Muzika

Repetitor u subotu u Novom Sadu

22.03.2017.

Posle uspešne 2016. godine u kojoj su objavili novi album "Gde ćeš" i odsvirali više od 50 koncerata u preko 15 zemalja, beogradski trio Repetitor ponovo stiže u Novi Sad.

.

Od njihovog poslednjeg koncerta u Novom Sadu prošlo je skoro godinu i po dana, pa članovi benda kažu da jedva čekaju novi susret sa fanovima, u subotu 25. marta u klubu The Quarter.

"Od kada postojimo publika u Novom Sadu je uz nas i obožavamo da sviramo tu. Sad još imamo i novi album da predstavimo. Uvek je bio dobar provod, pa verujem da ne moramo posebno da zovemo ljude, ali obratite pažnju na mladi trio koji nastupa pre nas. Klotljudi su nov bend, još uvek bez izdanja, koji smo zvali da svira sa nama čim smo ih videli uživo pre mesec-dva. Pomoći će nam da oljuštimo boju sa plafona u Quarteru”, kaže Boris Vlastelica iz Repetitora. 

Ograničeni kontigent ulaznica ceni od 500 dinara je u pretprodaji na prodajnim mestima Gigstixa. Karte možete rezervisati i slanjem imena, prezimena i broja telefona na office@rocksvirke.com. U tom slučaju karta po pretprodajnoj ceni vas čeka na ulazu u klub The Quarter. Kada se rasproda promotivni kontigent, cena ulaznice biće 700 dinara, a na sam dan koncerta - 800.

Repetitor će uskoro na novu evropsku turneju, a neki od gradova koje će posetiti na turneji u aprilu su Amsterdam, Roterdam, Hamburg, Minhen, Beč i Berlin gde će svirati u kultnom klubu Berghaim. Repetitor će sa bendom Straight Mickey and The Boyz uskoro ponovo svirati i u Beogradu, tačnije 8. aprila u beogradskom Centru za kulturu Božidarac.

Novi album Repetitora "Gde ćeš" na vinilu ili na disku se u Novom Sadu može kupiti u pabu Škripa u Jevrejskoj 1.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Povratak na Arsenal

U Kragujevcu je u četvrtak počeo ovogodišnji Arsenal fest, koji se u prostoru Knjaževog arsenala održava već 11. put. Arsenal…

.

Repetitor: Muzika iz petlje i besa

"Gde ćeš", ali bez upitnika na kraju. Muzika nekih novih generacija koja nema suvišan ton. Ona je sačinjena samo od…

.

Zabava nije sve, nađite mesta i za kulturu

Postoje zanimanja iza kojih stoje toliko zanimljivi ljudi, da ponekad imamo potrebu da uđemo u njihov svet i uzmemo deo…

.

Repetitor ima novi album "Gde ćeš"

Bend Repetitor objavio je novi, treći po redu album "Gde ćeš" i najavio evropsku i regionalnu turneju.

.

Repetitori uveliko rade na novom albumu

Iako je pre njih na Main stage-u nastupao bend Road Kill Soda, možemo slobodno reći da su Repetitori otvorili ovogodišnji…

.

Repetitor: Muzika iz petlje i besa

"Gde ćeš", ali bez upitnika na kraju. Muzika nekih novih generacija koja nema suvišan ton. Ona je sačinjena samo od…

  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo