...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Muzika

#radiobattleRS: Čestitke sa svih strana

27.04.2016.

Podrška i čestitke Oradiju zbog velike pobede u #radiobattleRS protiv slovenačkog radija Val 202, pljušte od prošle nedelje. Uz naše slušaoce i čitaoce koji su sa Oradijom i izvojevali pobedu u evropskoj radijskoj bici, čestitke smo pobrali i od organizacija i institucija sa kojima sarađujemo.

.

Prve čestitke, nakon što je jedan od najpopularnijih radijskih voditelja Filipo Solibelo uzviknuo naše ime, došla je, kako i red nalaže, od naše matične kuće Radio televizije Vojvodine. Kolege su sve vreme bile uz Oradio, tvitale i podržavale, što je i posledovalo pobedom i rekordnim brojem glasova.

Čestitka je uskoro stigla i od organizacije "Novi Sad 2021" koja koordiniše novosadsku kandidaturu za kulturnu prestonicu Evrope 2021. godine.

Podrška je stigla i od stranice KulTura koja prezentuje kulturne i umetničke događaje u Novom Sadu.

Čestitkama su se uskoro priključili i prijatelji iz izdavačke kuće Universal musicSerbia, a odmah za njima i naše drage kolege sa portala mojnovisad.com.

Forum mladih napisao je: "Uz pomoć ujedinjenih tviteraša do pobede! Čestitamo ekipi Oradio na izuzetnom uspehu!", a čestitke su stigle i od novosadskog kluba The Quarter.

Pohvale i čestitke dobili smo i od EU info pointa Novi Sad sa kojima imamo veoma dobru saradnju.

Na našu adresu stigla je i zvanična čestitka pokrajinskog sekretara za kulturu i informacije Slaviše Grujića.

"U ime Pokrajinskog sekretarijata za kulturu i javno informisanje i u svoje lično ime čestitam Vam na tituli najbolje evropske radijske stanice, koju ste dobili u odmeravanju snaga sa drugim evropskim javnim radijskim servisima. Pobedom ste pokazali da građani Vojvodine danas mogu biti ponosni na O radio, kao jedan od najmlađih u regionu i gradu Novom Sadu, koji je profesionalnim, stručnim i aktivnim odnosom prema svom poslu primer za sve druge mlade radijske novinare", kaže se u saopštenju pokrajinskog sekretara.

O radio zahvaljuje svima na podršci i lepim željama, a posebno hiljadama srpskih tviteraša koji su zajedno sa nama bili deo jedne od najlepših priča u kratkoj istoriji našeg portala.   

P. K.

Možda te još zanima:

.

#radiobattleRS: Zagrevanje u sjajnoj atmosferi!

Tweetup u Beogradu! U petak uveče redakcija O radija bila je u kafeu "Zaokret", u kome smo zajedno sa zabavnim…

.

@poslednji skaut: Izbori mogu privući još tviteraša za finale

Nakon prošlogodišnjeg finala Radio bitke, u kome smo izgubili od Letonije, stigao nam je mejl od servisa tvitni.me u kome…

.

#RadioBattle: O radio is battling Slovenia in finals

Second semifinals of Radio battle ended with victory of Slovenian radio station Val202! We are going to meet Slovenians next…

.

#radiobattleRS: Protiv rata i muzika za mir

Polufinalna Radio bitka koja je održana u nedelju 3. aprila bila je sasvim posebna za tri radio stanice koje su…

.

#RadiobattleRS: Serbia and Armenia united against conflicts

Semifinal Radio battle, which took place on Sunday March 3rd, was very special for three radio stations that participated in…

.

Petru Klaiću godišnja nagrada NDNV za analitičko novinarstvo

Novinar O radija Petar Klaić, dobitnik je ovogodišnje nagrade Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) za analitičko novinarstvo, jer, kako je…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo