...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Muzika

#radiobattleRS: Zagrevanje u sjajnoj atmosferi!

23.04.2016.

Tweetup u Beogradu! U petak uveče redakcija O radija bila je u kafeu "Zaokret", u kome smo zajedno sa zabavnim tviterašima ispratili Sofiju, Vukašina i deo ekipe u Firencu gde će u nedelju od 20 do 21h imati finalnu bitku za titulu najbolje evropske radio stanice.

.

"Moram da priznam da sam tek posle sat i po od početka tvitapa uspeo da pogledam celu situaciju, zato što smo do sada bukvalno leteli od kamere do kamere i zaista sam iznenađen što je ovoliko ljudi došlo da nas podrži. Kad vidim sve te ljude, onda mi finale bitke postaje realnije. Nadam se da će biti ovako i kad se vratimo i budemo slavili pobedu", kaže Vukašin.

vukasin sofija tibor jona jpg

Vukašin, Sofija i bloger Tibor Jona

Družili smo se, zabavljali, slušali odličnu nuziku i tvitovali kao ludi. Maja Leđenac je vodila zvaničan tviter nalog O radija i oduševila se brojem poznatih novinara, javnih ličnosti i muzičara koji su došli da podrže O radio.

"Stavila sam puno fotografija da oni koji nisu tu mogu da vide kakva je atmosfera, a zapazila sam i da je tu Luke Black, fenomenalni beogradski mladi muzičar, pa sam ga istagovala najstrašnije i nadam se da će retvitovati", kaže Maja.

luke black jpg

Mladi beogradski umetnici podržavaju O radio

Tvitovali smo sa heštegovima #pObedaOradio i #RadioBattleRS, a ta dva heštega su u toku večeri trendovala u Srbiji! Poznati tviteraš Pavle Radanović kojem je tviter nadimak Volim čvarke, kaže da je tvitovanje za O radio već postao fenomen.

"To će biti velika pobeda, jer ponovnim, zajedničkim angažovanjem i ujedinjavanjem tviteraša oko nečeg lepog, doprinećemo da naš novosadski O radio pobedi na takmičenju Radio Battle! Zajedno ćemo slaviti, jer je to stvarno jako velika pobeda za sve nas koji smo pratili Radio Battle od početka, koji smo učestvovali u svakoj bici i glasali za O radio sa #RadioBattleRS", kaže Pavle kog na tviteru možete da nađete kao @OranijaNS.

oradio baloni jpg

O radio je u finalu sa slovenačkom radio stanicom Val202, a pored sjajnih voditelja, odlične muzike tokom bitke čućete i italijanskog voditelja Filipa Solibela, koji će predstavljati organizatore RAI Radio 2. Da podržite O radio u finalu, tvitujte u nedelju 24. aprila od 20 do 21h sa heštegom #RadioBattleRS.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Najbolje na Oradiju u 2019. godini

U programu Oradija svakodnevno smo vam i ove godine preporučivali raznovrsnu muziku, zanimljive knjige i veb sajtove ili aplikacije. Šta…

.

Tribina "Društvene mreže i mentalno zdravlje mladih" otvara Oradio žurku

Društvene mreže su nešto što čini važan momenat u životu, naročito kod mladih koji odrastaju uz njih i ne znaju…

.

Suptilne emocije Nemog pesnika

Nemi pesnik je novosadski bend koji je u februaru 2018. godine, kako oni kažu, nastao iz niza slučajnosti. Bend čine Milan Marković (pevač),…

.

Pravimo žurku!

Dugo, baš dugo nismo pravili žurku. Još od prvog rođendana. Pre manje od mesec dana pokrenuli smo novi sajt i…

.

Izložba "Laboratorija prostora 2.0" u Rektoratu

Izložba radova studenata, asistenata i nastavnika Departmana za arhitekturu i urbanizam nastalih u periodu od 2016. do 2019. godine pod…

.

Novi sajt i aplikacija za peti rođendan!

Slavimo peti rođendan Oradija! U ovih pet godina bilo je svega: uspona, padova, pobeda, poraza, dolazaka, odlazaka, suza i smeha...…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo