.
Trenutno
O tome se priča
 Jelena Mijatović
Muzika

Počinje Punk rock holiday!

04.08.2019.

Tradicionalni letnji pankeraj u Tolminu zvanično počinje. Warm-up day očekuje nas za samo nekoliko sati, a potom još četiri dana odlične muzike. Naša ekipa još uvek nije stigla u Tolmin, ali već sada znaju šta ih očekuje.

.

Dve bine, pet dana i više od 40 izvođača. Ekipa koja organizuje Punk rock holiday potrudila se da ovaj ponedeljak ne bude depresivan.

Toj ideji pridružuju se i Pulley, Not on tour i Templetion pek koji će otvoriti festival i zagrejati publiku za preostale dane.

Ponedeljak je jedini dan kada će raditi samo jedna, glavna bina, dok će već od utorka biti aktivan i Beach stage.

Osim Beach stage-a na kome će nastupiti Blowfuse, One ste away i Goodbye blue monday, u utorak stižu i Descendents, Useless ID, Good riddance i Frank Turner.

prh9 jpg

foto: PRH 2016.

U sredu i četvrtak očekuje nas možda i najbolji provod, s obzirom na to da nastupaju bendovi koje verovatno svi najviše žele da čuju. Pennywise, Less than jake, Sick of it all, Nofx, Ignite i Booze & Glory.

Poslednje večeri festivala nastupiće Propagandhi, Teenage bottlerocket, Pup, Pears i Cigar.

Osim samog nastupa bendova, ono što atmosferu čini još boljom jeste to što se Punk rock holiday održava u šumi, a gotovo da je u potpunosti okružen planinama, kao i činjenica da između bine i publike ne postoji ograda. Punk u svakom smislu te reči.

Karte su nažalost uveliko rasprodate, ako ste uspeli da iz zgrabite, želimo vam odličan provod. Ako ipak niste, budite svakodnevno uz Oradio i pratite naše izveštaje iz Tolmina!

.
Ajron Rigan (Iron Reagan) je sada već kultni, krosover bend iz Virdžinije. Nastali su više kao projekat/super grupa 2012. kada…
.
Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.
.
"Ošišao sam dredove jer sam dobio ponudu za posao u nekoj ozbiljnoj firmi, a to je bio jedan od uslova. Kad sam došao u tu firmu…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?