...
TRENUTNO11:00 - 12:00Y2K

Muzika

Ničim Izazvan u petak u Quarteru

07.04.2016.

U jeku promocije svog novog albuma "Odlaziš" bend Ničim Izazvan nastupiće u klubu Quarter. Koncertnoj promociji ovog benda pridružiće se i bend Kofein iz Sremske Mitrovice. Koncert počinje u petak 8. aprila u 21 čas, a cena ulaznice je 600 dinara.

 

.

Ulaznice možete kupiti u svim Gigstix prodajnim centrima, a prema njihovim rečima karata ima još i cena im se na ulazu neće menjati.

Gostujući u Jutarnjem programu RTV-a pevač grupe Ničim Izazvan Boris Bakalov najavio je još jednu dobru svirku za uvek sjajnu novosadsku publiku, koja će moći da čuje hitove sa novog albuma.

Ničim Izazvan je u Novom Sadu poslednji put nastupio na Koncertu godine, a odmah nakon toga usledio je i novi album. Nedavno su objavili i spot za noseću pesmu albuma "Odlaziš" koju možete poslušati ovde.

N. Š.

 

 

 

Možda te još zanima:

.

Ritam nereda proslavlja 30. rođendan u Kvoteru

Novosadski bend Ritam nereda proslaviće 30. rođendan koncertom u novosadskom klubu The Quarter, u subotu 18. novembra. Na bini će…

.

IRIE FM 15. aprila u Novom Sadu

Beogradski bend IRIE FM će u subotu 15. aprila održati svoj prvi veliki solistički koncert u Novom Sadu. Posle više…

.

Repetitor u subotu u Novom Sadu

Posle uspešne 2016. godine u kojoj su objavili novi album "Gde ćeš" i odsvirali više od 50 koncerata u preko…

.

Obojeni program u subotu u Kvoteru

Posle nedavnih koncerata u Beogradu i Zrenjaninu, Obojeni program će koncertnu godinu završti svirkom u novosadskom klubu "The Quarter".

.

Artan Lili u subotu u Quarteru

Posle martovskog koncerta Artan Lili ponovo stiže u Quarter u subou 17. decembra. Požurite i nabavite svoje karte, jer bend…

.

Let 3 svira prva dva albuma u Novom Sadu i Beogradu

Legendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i ovog puta za Novosađane i Beograđane svira dva genijalna albuma "Two dogs fuckin’…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo