...
TRENUTNO14:00 - 15:00Superoperater

Muzika

Let 3 svira prva dva albuma u Novom Sadu i Beogradu

15.12.2016.

Legendarni riječki bend Let 3 uključuje vremeplov i ovog puta za Novosađane i Beograđane svira dva genijalna albuma "Two dogs fuckin’ " "El Desperado". Upravo sa ova dva albuma, Let 3 je započeo svoju karijeru pre nešto manje od tri decenije. U petak, 16. decembra sviraju u klubu Quarter u Novom Sadu, dok su dan kasnije u beogradskom Elektropioniru. 

.

Pevač i jedan od osnivača benda Zoran Prodanović Prlja kaže za Oradio da dobar deo njihove publike voli te albume i da su zbog toga napravili takav koncept svirke.

"S jedne strane to je način defosiliziranje materijala, a sa druge strane taj materijal je i dan danas toliko vitalan i aktuelan i mi ga izvodimo sa užitkom, tako da je dobra prilika i za one koji stvarno vole te albume a i za one koji nisu možda upoznati sa njima, da se ovako sretnu s njim u direktnom kontaktu sa bendom kao što je Let 3, a taj kontakt je uvek uvjerljiv", dodaje Prlja.

Iako je najavljeno da Let 3 dolazi bez maski i brkova, frontmen legendarnih Riječana na to ipak gleda sa blagim podsmehom.

"Ma čuj, najave su najave. U našim životima je svašta najavljivano. Uvjetno rečeno, nekome ovo može biti naše oskudnije izdanje u tom segmentu. S druge strane, sigurno da nećemo izaći iz kombija u farmerkama i šlapama i stati na pozornicu. Sve je prilagođeno repertoaru i konceptu", kaže Prlja.

Iako je plan da bend svira samo pesme sa prva dva albuma, postoji mogućnost da čujemo i neke novije stvari.

"Nikad ne reci nikad, ali generalno to nije stav. Mi smo u Rijeci izvodili ovo u našoj prostoriji u kojoj stvaramo i to nekoliko dana za redom, a nedavno smo svirali ovaj repertoar i u Zagrebu i u Bjelovaru i nismo posle dobili neko opaske tipa ajme meni zakinuti smo. Mislim da niko ne može da se oseća zakinutim posle ta prva dva albuma, pa ne bi trebalo da bude problema te vrste. Mi godinama imamo jako dobre odnose sa publikom i u Novom Sadu i u Beogradu i ja sam siguran da će to biti opet jedna dobra partija", dodaje on.

Cena ulaznica za novosadski koncert u pretprodaji je 600 dinara, dok će na ulazu u klub, ako ostane karata, one koštati 800 dinara. Karte za koncert u Beogradu u pretprodaji koštaju 800 dinara.

A. K.

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo