...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Artan Lili u subotu u Quarteru

16.12.2016.

Posle martovskog koncerta Artan Lili ponovo stiže u Quarter u subou 17. decembra. Požurite i nabavite svoje karte, jer bend obećava ludu žurku.

.

"Mi smo pre godinu dana svirali u klubu Quarter i tad je bilo jako lepo. Sad se vraćamo da ponovimo istu stvar", kaže Bojan Slačala, frontmen benda.

Slušaćemo prvi album, ali i neke nove stvari. "Neke pesme su već objavljene, a sviraćemo i neke koje još nismo svirali uživo. Biće tu naravno i grupa Vizelj iz Beograda, koji će svirati pre nas, pa eto prilike da Novosađani vide jedan sjajan bend", dodaje Slačala. 

Iako ova dva benda nemaju baš sličan zvuk, Bojan kaže da je sve to rokenrol i da bi trebalo da podržite i ovaj mladi bend.

Artan Lili lagano priprema drugi album koji će nositi naziv New deal.

"Upravo radimo na dve nove pesme, jedna se zove Nojzična deca, druga se zove Salonac. Obe ćemo svirati u Novom Sadu. Postoje neke dileme za koju od te dve ćemo da snimimo sledeći spot. Neka to ostane iznenađenje i za nas same, a posebno za našu publiku. A objavićemo ga kada se sve kockice sklope. Najbitnije je da se radi, a neki trenutak ćemo već odabrati. Ako mi moramo da brinemo o tome, ne mora i naša publika. Neka to budu slatka iznenađenja. Najbitnije je da se publika dobro zeza, lako ćemo za nas."

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara možete kupiti na GigsTix prodajnim mestima ili na ulazu u klub po ceni od 800 dinara.

A. K.

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo