...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Trep na Summer3p festivalu - skakanje, vrištanje

22.07.2016.

Počeo je Summer3p festival na Paliću i to ni manje ni više nego večeri sa trep muzikom! Na Termalnim bazenima i Muškom štrandu gruvali su bitovi, dropovi i ponekad vokali!

.

Summer3p festival se svake godine trudi da prati trendove, omogućujući publici da bude u korak sa najboljim savremenim zvukom. Zato ove godine festival otvara trep muzika, kaže Oliver Tomić iz organizacije festivala.

summer3p3

"Prateći šta mladi slušaju, vole, koji su trendovi, odlučili smo da počnemo festival trepom, jer je i u biti našeg udruženja 'Anti šund korporacija' da bismo pokazali nešto što je drugačije, novo ili što još nije bilo kod nas", kaže za O radio Tomić.

summer3p2

Trenutno trep sluša najmlađa publlika festivala, srednjoškolci i mladi studenti, koji su sinoć skakali, vrištali i zaista se sjajno zabavljali ispred dj pulta, ali i u bazenu. Specifičnost festivala jeste da uz poznate strance nastupa i mnogo lokalnih di džejeva, koji se ne libe da eksperimentišu, što će najjasnije biti vidljivo u subotu.

"Chrono i Ascalon bili su finalisti Burn residency takmičenja ove i prošle godine, a sada će raditi šou sa violinom, što dovodi publiku do euforije", dodaje Oliver.

summer3p4

Na bazenima na Paliću, ukoliko bude dobro vreme, okupi se i po nekoliko hiljada ljudi u ludoj žurci, đuskanje, plivanje, prskanje i skakanje! Međutim, žurka ne traje samo noću, već i preko dana ima mnogo radionica: likovne, ekološke, poetske i sportske!

summer3p1

Cena karte večeras je 500 dinara, a program možete da pogledate ovde.

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Summer3P: Regionalne i lokalne zvezde elektronske muzike

Ovogodišnje izdanje Summer3P festivala biće održano od petka do nedelje na prostoru nekadašnje kasarne "Petar Drapišin" na putu između Subotice…

.

Summer3p festival: Dve decenije prijateljstva i dobre energije

Leto u Subotici će i ove godine obeležiti Summer3P festival. Jubilarno 20. izdanje festivala, koje će se održati tokom predstojećeg…

.

Nastavlja se festivalsko leto

Posle teške godine za sve one koji rade u muzičkoj industriji, i naravno za sve one željne svirki i žurki,…

.

Summer 3p: Žurke i filmovi, ali ove godine bez kupanja!

Festivalsko leto je u punom jeku, gotovo svakog vikenda se negde održava po neki festival, a jedan od onih na…

.

Summer3p od 26. do 28. jula

Novo, 17. izdanje festivala Summer3p biće održano od 26. do 28. jula na Muškom štrandu kraj Palićkog jezera. Ove godine nastupiće James Lavell,…

.

Uto Karem, Silicone Soul i još 15 izvođača stižu na Summer3p

Organizatori šesnaestog Summer3p festivala, koji se održava od 19. do 22. jula na Termalnim bazenima kraj jezera Palić, najavili su sjajan…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo