...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Od četvrtka smo na Summer3p festivalu

18.07.2016.

Na Muškom Štrandu i Termalnim bazenima na Paliću u četvrtak počinje Summer3p, još jedan od festivala koji će O radio pratiti. Od četvrtka do nedelje nas obavezno slušajte i budite u toku sa dešavanjima na Summer3p festivalu. 

.

Od 21. do 24. jula na Paliću žurka ne prestaje. Odlična muzika, različiti žanrovi i bogat prateći program – sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Oliver Tomić, jedan od organizatora Summer3p-a otrkriva nam šta ćemo sve moći da slušamo na ovom festival.
 
"Ovo je 14. Summer3p, moram da kažem da 14 godina funkcionišemo i radimo. Muzički program je zaista zanimljiv i šaren što se tiče žanrova i stilova. U četvrtak na festivalu će nastupiti dva mađarska DJ-a Six Six i N1CE. Dakle obojica iz Mađarske i predstavnici su tog nekog trap zvuka koji je dosta moderan. Zatim, Bvdpvck duo sa Palića koji takođe rade trep zvuk, i DJ Hangover koji je iz Subotice i koji će raditi taj neki EDM zvuk, takođe popularan danas." 

U petak na festival stižu zvezde iz Italije, Dandy & Ugo, a sa njima će "svirati" i poznati subotički duo Kibz & Dfndr, kao i Underboki, jedan od pobednika DJ konkursa.

"U subotu ćemo ugostiti Joyce Muniz, jednu prelepu devojku iz Austrije. Mi imamo onaj koncept žene na stageu, prošle godine u četvrtak su bile samo žene, a evo danas headliner festivala ove godine Joyce Muniz iz Austrije koja je jedna zvezda u usponu. Zatim, Ascaloon i Chrono koji su bili prošle godine finalisti Burn rezidencija u Srbiji. Sa njima će biti i Kohajda, kao neki triple to back i šou na violini Bobby Shepherda, dakle jedno polučasovno ludilo", kaže Oliver.

U nedelju je koncept festival nešto drugačiji. Program počinje u 17 časova, a na festivalu ćete moći da pratite više od 16 različitih programa za sve uzraste. Muziku će puštati Andy D i East, pa će to biti pravi porodični dan. Ulaz će biti besplatan za svakog ko donese 3 prazne limenke.

Sva četiri dana moći ćete da uživate u vizuelnim efektima i LED Wall-ovima VJ ekipe Kids on Truth

Organizatori Summer3p festivala su se potrudili da i ove godine zadovolje najrazličitija interesovanja posetilaca organizujući brojne radionice: likovnu, ekološku, poetsku, ali i različite sportske aktivnosti.

Karte ćete moći da kupite na ulasku u termalni bazen. Pretprodaje neće biti, a organizatori kažu da cena neće biti visoka. Uživajte na Paliću ovog leta.

Alma Kovčić

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo