.
Trenutno
Pesma dana
 Novinari O radija
Muzika / Festivali

Poznata prva imena za Sea Star

18.01.2019.

Na ovogodišnjem Sea Star festivalu u Umagu nastupiće dva giganta svetske elektronske scene Sven Väth i Nina Kravitz.

.

photo: Paola Kudacki

Više od 35 godina ime Sven Väth sinonim je za revoluciju i inovaciju u elektronskoj muzici. Mnogi bi rekli da teško da postoji osoba čije delo je više vezano, kako uz stvaranje i promovisanje andergraund zvuka, tako i uz probijanje među milionski auditorijum, bez ikakvih kompromisa.

Nina Kraviz poznata je po predanosti, beskompromisnom stavu i pre svega hrabrosti da konstantno pomera granice, radoznalosti da uvek ispituje, želju da konstantno uči i svojim primerom vodi globalnu elektronsku scenu.

Pored njih dvoje, nastup je potvrdio i dobitnik nagrade za najboljeg svetskog tehno di-džeja u 2018. godini Ilario Alicante koji je u međuvemenu izbio među udarne zvezde najvećih festivala.

Jednako uzbudljiv biće i nastup koji će biti održan sutradan, gde će ultimativna zvezda večeri biti Enrico Sangiuliano, najprodavaniji tehno izvođač na Beatportu 2016. godine, koji se danas smatra jednim od predvodnika nove generacije tehno hedlajnera.

Sa njim dolazi i zagrebački mag Petar Dundov, ali i nova generacija domaćih zvezda u kojoj su splitski vunderkind DJ Jock, šibenska zvezda u usponu Lawrence Klein i već internacionalno popularan DJ iz Pule, Unique. 

Treće izdanje Sea Star festivala počinje 24. i trajaće do 26. maja, a trenutno su u prodaji ulaznice po promotivnoj ceni od 229 kuna (oko 30 eura).

.
OPENS i Exit festival raspisali su Play@Exit konkurs za mlade izvođače kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na ovogodišnjem…
.
Vodeći nemački di-džej i producent Robin Schulz nastupiće uz Davida Guettu na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala. Festival…
.
Simbol dobrog rejva, festival "zelene ljubavi" biće održan 9. marta na Spensu. Martovsku Green Love žurku obeležiće Debora De…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?