...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

The Prodigy dogodine na prvom Sea star festivalu

14.12.2016.

Posle festivala koje je tokom prethodne dve godine pokrenuo u Rumuniji i Crnoj Gori, od naredne sezone EXIT festival organizovaće i dvodnevni Sea Star festival u Umagu u Hrvatskoj. Kako je saopšteno, festival će biti održan 26. i 27. maja u turističkom kompleksu "Stella Maris" u ovom istarskom gradu.

.

Već je poznat deo programa glavne bine, koji prve noći predvodi jedan od najpopularnijih svetskih bendova The Prodigy, a potvrđen je i nastup Dubioza kolektiva, kao i domaće atrakcije Urban&4.

Kako je najavljeno, Sea Star će predstaviti nekoliko desetina najznačajnijih imena svetske i regionalne muzičke scene na šest različitih bina, a pored dva glavna festivalska dana posetioce očekuje i velika žurka zagrevanja u četvrtak, 25. maja, kao i žurka za one najizdržljivije u nedelju, 27. maja.

Već narednog vikenda, 2. i 3. juna, biće održano treće po redu izdanje Revolution festivala u Temišvaru, koji će kao i prethodnih godina predstaviti muzičare iz celog sveta, a prve najave izvođača očekuju se posle praznika. Ovaj festival nominovan je u dve kategorije evropskih festivalskih nagrada, za Najbolji novi i Najbolji mali festival u 2016. godini.

Odmah posle EXIT-a koji se održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, EXIT Avantura će se kao i prethodnih godina nastaviti uz četvrto izdanje Sea Dance festivala koje će se iduće godine održati od 13. do 15. jula.

exit avantura

U okviru velike novogodišne akcije "1 karta = 4 festivala", uz kupljenu ulaznicu za naredni EXIT, ulaznice za ostala tri festivala stižu na poklon, najavili su organizatori. Tokom predstojećih praznika svi već postojeći ili budući kupci ulaznice za EXIT, po ceni od 6.490 dinara, dobiće na poklon i ulaznice za preostala tri festivala EXIT Leta ljubavi 2017.

Broj ulaznica u ovoj akciji je veoma ograničen, a svi kupci svoje EXIT ulaznice moći će da registruju od 1. do 28. februara na sajtu www.exitfest.org.

Možda te još zanima:

.

Poznata prva imena za Sea Star

Na ovogodišnjem Sea Star festivalu u Umagu nastupiće dva giganta svetske elektronske scene Sven Väth i Nina Kravitz.

.

Fatboy Slim stiže na Sea Star festival

Legendarni šoumen Fatboy Slim vraća se u Umag posle tačno sedam godina i nastupiće na EXIT-ovom Sea Star festivalu, dok…

.

Festival u Umagu novi član Exita

Nakon festivala Revolution u Temišvaru i Sea dance-a u Crnoj Gori, Exit porodica dobija još jednog festivalskog člana. Exit avantura…

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 RetroTips
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo