...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Objavljena satnica PDF-a

14.06.2017.

Organizatori prvog Palanačkog Dunav Festa koji će biti održan na platou ispred Sportsko-rekreativnog centra "Tikvara" u petak, 16. juna, objavili su satnicu programa.

.

Program će u 19.00 otvoriti Oikača, sat vremena kasnije nastupiće Pogonbgd, dok će u 21 čas na binu izaći novosadske Divlje Svinje.

Pančevački Iskaz nastupa u 22.00, pank-folk atrakcija Brkovi počinje u 23.15, dok su za zatvaranje programa zaduženi Goblini, čiji nastup se očekuje u 00.45.

Ranije najavljeni novosadski bend Velar je usled zdravstvenih problema jednog od članova morao da otkaže nastup.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.000 dinara na svim GIGSTIX prodajnim mestima i u Irish Pabu Old Cellar. Na dan festivala ulaznice će se prodavati po ceni od 1.200 dinara.

Organizatori podsećaju da deca do sedam godina starosti mogu uz pratnju roditelja ući na festival besplatno, dok sva deca uzrasta do 14 godina moraju biti u pratnji roditelja ili druge punoletne osobe.

Mlađima od 18 godina neće biti omogućeno da u okviru festivalskog prostora kupe alkoholna pića, a u festivalski prostor neće biti dozvoljeno unositi hranu, piće, psihoaktivne supstance kao ni bilo koje druge predmete za koje se proceni da mogu ugroziti bezbednost posetilaca.

pdf satnica

U slučaju lošeg vremena festival će biti održan u hali Sportsko-rekreativnog centra "Tikvara".

Organizator festivala je Udruženje građana "Rok kultura" uz podršku Skupštine opštine Bačka Palanka.

Možda te još zanima:

.

Nastavlja se festivalsko leto

Posle teške godine za sve one koji rade u muzičkoj industriji, i naravno za sve one željne svirki i žurki,…

.

Sledećeg vikenda četvrti PDF

Četvrto izdanje Palanačkog Dunav festa (PDF) biće održano u dvorištu Gradskog muzeja u Bačkoj Palanci 24. i 25. jula 2021.…

.

Word, Excell i Power Point u jednoj aplikaciji

Nova verzija Office aplikacije za Android mobilne telefone objedinjuje sve opcije koje su imale samostalne Word, Excell i Power Point…

.

Pred nama je još jedan FEP

Festival ekološkog pozorišta biće održan od 22. do 25. avgusta u Bačkoj Palanci. Za ova četiri dana svi posetioci moći…

.

Konkurs za bendove na PDF-u do 25. jula

Palanački Dunav fest raspisao je konkurs za odabir jednog benda/izvođača koji bi nastupao kao predgrupa Nikoli Pejakoviću Kolji u subotu, 24.…

.

Skenirajte bilo koji dokument telefonom

Pre pojave pametnih telefona, morali smo da skeniramo knjige, novine, bilo koji drugi papirni dokument ili fotografije. Sada, postoje aplikacije…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo