...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Muzika

Konkurs za bendove na PDF-u do 25. jula

11.07.2019.

Palanački Dunav fest raspisao je konkurs za odabir jednog benda/izvođača koji bi nastupao kao predgrupa Nikoli Pejakoviću Kolji u subotu, 24. avgusta.

.

foto: Oleg Ivanov/ Unsplash.com

Prijavu mogu poslati svi autorski bendovi/ izvođači koji imaju minimum 30 minuta materijala za nastup i čija muzika spada u rokenrol.

Svi zainteresovani bendovi/izvođači trebalo bi da do 25. jula 2019. godine pošalju na mail pdfkonkurs@gmail.com kratku biografiju sa imenima i prezimenima članova benda, odnosno kratku biografiju ukoliko je u pitanju kantautor/-ka, fotografiju minimalnih dimenzija 900×600 px sa navedenim imenom autora fotografije, linkove ka kvalitetnim audio i/ili video snimcima pesama, linkove ka profilima/stranicama na socijalnim mrežama.

Ovogodišnje izdanje Palanačkog Dunav festa (PDF) biće održano u Bačkoj Palanci od 22. do 24. avgusta na platou ispred sportske hale Tikvara, a obeležiće ga i saradnja sa Festivalom ekološkog pozorišta za decu i mlade (FEP)
 
Zajedničko otvaranje oba festivala biće u četvrtak, 22. avgusta, a ulaz će biti besplatan za sve posetioce. Ulaznice za drugi i treći dan Palanačkog Dunav festa biće uskoro u prodaji. Informacije o festivalu možete pratiti i na Fejsbuk stranici Palanačkog Dunav festa. Za sada su najavljeni Kolja i Čovek bez sluha (ChBS) koji će svirati poslednjeg dana festivala.
Možda te još zanima:

.

Nastavlja se festivalsko leto

Posle teške godine za sve one koji rade u muzičkoj industriji, i naravno za sve one željne svirki i žurki,…

.

Sledećeg vikenda četvrti PDF

Četvrto izdanje Palanačkog Dunav festa (PDF) biće održano u dvorištu Gradskog muzeja u Bačkoj Palanci 24. i 25. jula 2021.…

.

Word, Excell i Power Point u jednoj aplikaciji

Nova verzija Office aplikacije za Android mobilne telefone objedinjuje sve opcije koje su imale samostalne Word, Excell i Power Point…

.

Pred nama je još jedan FEP

Festival ekološkog pozorišta biće održan od 22. do 25. avgusta u Bačkoj Palanci. Za ova četiri dana svi posetioci moći…

.

Skenirajte bilo koji dokument telefonom

Pre pojave pametnih telefona, morali smo da skeniramo knjige, novine, bilo koji drugi papirni dokument ili fotografije. Sada, postoje aplikacije…

.

Veliki koraci “manje važnog” pozorišta

Pozorište za decu i mlade se uglavnom smatra manje važnim. To je osnovni problem. Nekako je u nekom trenutku došlo…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo