...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Muzika

Exit preporuka: Jason Derulo

03.07.2017.

Novi kralj pop muzike?!

.

Superpopularni američki pevač i autor udarnih hitova današnjice Jason Derulo dolazi na EXIT da napravi pravu subotnju ludnicu 8. jula na glavnoj festivalskoj bini na Balkanu! Sa čak 11 platinastih singlova prodatih u više od 50 miliona primeraka i tri milijarde YouTube pregleda, za više od 20 miliona fanova na društvenim mrežama, Derulo je danas u najužem krugu vodećih svetskih muzičkih zvezda i to sa svega 27 godina! Samo album Tattoos/Talk Dirty imao je pet platinastih singlova, što je u novije vreme uspelo samo zvezdama kao što su Beyonce, Drake, Taylor Swift i Rihanna!

Spot za pesmu "Get Ugly"

Ono što Derula izdvaja od većine ostalih zvezda je što on i piše svoje hitove, a na početku karijere svoj autorski talenat pozajmljivao je i drugim zvezdama kao što su Puff Daddy ili Lil Wayne. Izuzetan talenat prati i neverovatna radna etika, a brojni saradnici tvrde da Derulo, na svaku objavljenu, napiše još nekoliko sjajnih pesama za koje posle nema mesta na njegovim albumima. 

jason derulo 2

Kruna karijere sigurno je njegov četvrti album "Everything Is 4"

Ove godine nas očekuje njegov peti studijski album, a najavni singl na kojem gostuju Nikki Minaj i Ty Dolla $ign za samo mesec dana je stigao do prvih 100 miliona pregleda na YouTubeu! Na dugačkom spisku zvezda sa kojima je sarađivao nalaze se i Stevie Wonder, Snoop Dogg, Jennifer Lopez, Hardwell, Pitbull, 2 Chainz, Tyga, Timbaland i brojni drugi. 

Spot za pesmu "Swalla"

Nakon što je već sa debi singlom 2009. godine uspeo da se popne na prvo mesto američke liste singlova, njegovu dominaciju scenom odmah je "snimila" Lady Gaga koja ga je povela na svoju The Monster Ball turneju, a samo nekoliko meseci kasnije zgrabili su ga i The Black Eyed Peas. 

Prvi hit u karijeri: "Whatcha Say"

Njegove samostalne turneje izgradile su Derulov današnji prvoklasan šou nastup, a pored nesvakidašnjeg talenta za pisanje i pevanje, Derulo je i vrhunski plesač, pa ne čudi što mu je najveći uzor upravo kralj popa, Michael Jackson!

U nastavku poslušajte njegov najveći hit, plesnu i poletnu pesmu "Want To Want Me":

Možda te još zanima:

.

Letnji talas pun distorzije!

Vrućina ovogodišnjeg Exit festivala odlično se uklopila sa omamljujućim surf rok zvucima čuvenih instrumentalista iz Siska, benda The Bambi Molesters koji je…

.

The Damned su me spasili!

Život Rejmonda Brnsa drastično se promenio sredinom sedamdesetih kada ga je, preko noći, osvojila nezaustavljiva energija panka. Kupio je bas…

.

Exit preporuka: Roisin Murphy

Marfijev zakon pop muzike!

.

The Damned stižu na Exit

Posle skoro 10 godina legendarni pank bend The Damned ponovo dolazi u Novi Sad. Oni će ovog puta nastupiti na EXIT…

.

Počinje Exit festival!

Došlo je i to doba godine kada nas trese Exit groznica. Još jednom spavamo i kreće ludilo na Petrovaradisnkoj tvrđavi…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo