.
Trenutno
Prava stvar
 Novinari O radija
Lifestyle / Zanimljivosti

Soulpancake - lepša strana neta

19.07.2016.

Šta je humano, kakve su vam filozofske nedoumice? Kako doživljavate duhovnost i kreativnost? O tome i još ponečemu sazajte na soulpancakes.com.

.

Internet je prečesto pustinja u kojoj najbolje cvetaju cinizam i zle namere nebitnih komentatora. Izuzetak je sajt soulpancakes.com koji korisicima nudi isključivo pozitivne stvari koje se po pravilu vrte oko lične kreativnosti.

Otvoren za sve, sajt je posvećen diskusijama, blogovima, otvaranjem gorućih društvenih tema i naravno svim kreativnim aktivnostima. Tu su i intervjui, ankete, video snimci i originalni crteži koji ti mogu pomoći da lakše prebrodiš dan, ili ispoljiš stranu za koju nisi znao da postoji.

Soulpancakes je lansiran 2010. i pruža multimedijalan poligon za sve krativne ljude. Njegov slogan je "Mi pravimo stvare koje su bitne" i proglašen je za jednu od najinovativnijih kompanija 2015.

Osnovali su ga Rein Vilson, Džošua Homnik i Devon Gandri 2008. Ideja je krenula od video serijala "Metafizički milkšejk", nakon čega su ga prošiliri na multi-platformnu kompaniju. Naravno, poseduje i prateći jutjub kanal.

Kanal nudi zanimljive, otvorene razgovore o svakoj temi koja nas se tiče. Lepota, sreća, nauka, umetnost ali i terminalne bolesti čiji tabu još nije razbijen. Ukratko, ima dosta nepretencioznih dijaloga i introspekcija "običnih ljudi", uvek sa jednim ciljem - pozitivno misliti i delati.

U okviru svoje humanitarne kampanje, sajt je do sada skupio dva miliona dolara za borbu protiv raka i obezbedio tri miliona obroka za siromašne.

I.M. 

.
Dan zagrljaja, dan zaljubljenih, dan smeha, pa i dan šale. Da li su nam ti datumi potrebni kako ne bi zaboravili da grlimo, ljubimo,…
.
Ne može da donese hranu, ne može da špijunira komšinicu na trećem spratu, ne može još svašta što vrlo često ljudi pitaju,…
.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?