...
TRENUTNO15:00 - 16:00Vaš DJ sat

Lifestyle / Zanimljivosti

Soulpancake - lepša strana neta

19.07.2016.

Šta je humano, kakve su vam filozofske nedoumice? Kako doživljavate duhovnost i kreativnost? O tome i još ponečemu sazajte na soulpancakes.com.

.

Internet je prečesto pustinja u kojoj najbolje cvetaju cinizam i zle namere nebitnih komentatora. Izuzetak je sajt soulpancakes.com koji korisicima nudi isključivo pozitivne stvari koje se po pravilu vrte oko lične kreativnosti.

Otvoren za sve, sajt je posvećen diskusijama, blogovima, otvaranjem gorućih društvenih tema i naravno svim kreativnim aktivnostima. Tu su i intervjui, ankete, video snimci i originalni crteži koji ti mogu pomoći da lakše prebrodiš dan, ili ispoljiš stranu za koju nisi znao da postoji.

Soulpancakes je lansiran 2010. i pruža multimedijalan poligon za sve krativne ljude. Njegov slogan je "Mi pravimo stvare koje su bitne" i proglašen je za jednu od najinovativnijih kompanija 2015.

Osnovali su ga Rein Vilson, Džošua Homnik i Devon Gandri 2008. Ideja je krenula od video serijala "Metafizički milkšejk", nakon čega su ga prošiliri na multi-platformnu kompaniju. Naravno, poseduje i prateći jutjub kanal.

Kanal nudi zanimljive, otvorene razgovore o svakoj temi koja nas se tiče. Lepota, sreća, nauka, umetnost ali i terminalne bolesti čiji tabu još nije razbijen. Ukratko, ima dosta nepretencioznih dijaloga i introspekcija "običnih ljudi", uvek sa jednim ciljem - pozitivno misliti i delati.

U okviru svoje humanitarne kampanje, sajt je do sada skupio dva miliona dolara za borbu protiv raka i obezbedio tri miliona obroka za siromašne.

I.M. 

Možda te još zanima:

.

Priče iz života znamenitih ličnosti na sajtu Biography.com

Kako se obogatila porodica Tramp, čime se sve bavi Dejvid Haselhof ili gde je danas Madona - sve to možete…

.

Kako ulepšati video snimke na telefonu?

Uređivanje fotografija na telefonu je sasvim normalna stvar i aplikacije koje su namenje za to su preplavile Google Play i App Store prodavnice.…

.

Putuj jeftino

Postoji mnogo aplikacija za putovanja koje će vam pomoći da isplanirate, rezervišete let, pronađete hotel, itd, ali smo za vas…

.

U šta ćeš se maskirati?

Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u šta da se maskirate…

.

Istorija browsera na jednom mestu

Internet je napunio 50 godina, a ako želite da vidite kako su se internet pretraživači razvijali, imamo sajt za vas. 

.

Oslobodi se insomnije

Kada se pomisli na Twitch obično se misli na besane noći i prenose Fortnite mečeva, a jedan novi kanal ima potpuno drugačiju funkciju, budući…

  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo