.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Kako ulepšati video snimke na telefonu?

04.11.2019.

Uređivanje fotografija na telefonu je sasvim normalna stvar i aplikacije koje su namenje za to su preplavile Google Play i App Store prodavnice. Kada je u pitanju montaža video klipova na telefonima, tu je već drugačija situcija. 

.

Video Editor je platforma koja daje mogućnosti da koristite gotovo sve alatke, sve filtere i efekte i da na oblaku nakačite čak 10GB video materijala. Niste uslovljeni da čuvate samo na oblaku ili da uređujete video klipove koji moraju biti vremenski ograničeni.

Jedina stavka na koju ste "ucenjeni" je reklamna animacija koja ide na kraju videa. To ne smeta većini, sve dok korisnici aplikacije imaju opciju da koriste sve alatke i efekte. Takođe, po završetku uređivanja video klipa, možete  ga direktno okačiti na YouTube, što je kod drugih aplikacija jedna od plaćenijih funkcija.

S obzirom da je Video Edito dostupan za iOS i za Android operativne sisteme, korisnicima je besplatan paket sasvim dovoljan.

.
U temelju interneta nalaze se smešni i manje smešni mimovi, pa ne iznenađuje da je Facebook prepoznao značaj ovog formata.
.
Kako se obogatila porodica Tramp, čime se sve bavi Dejvid Haselhof ili gde je danas Madona - sve to možete pročitati na Biography.com.
.
Nema ko nije poželeo stiker sa svojim likom - uz Bitmoji može i to. Na krajnje jednostavan način napravite crtanu verziju sebe…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?