.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Zanimljivosti

O radio ti pomaže da odabereš novogodišnje poklone

14.12.2018.

Pošto znamo da novac nije merilo ljubavi niti osnova svega, tako ni odlazak u kupovinu poklona nije jedino rešenje.

.

Ne kažemo ne, samo ne uvek, jer postoji toliko kreativnih ideja sa znatno manje utrošenog novca, doduše sa nešto više vremena i mnogo više emocija. A one pokazuju da vam je stalo, da ste baš želeli da se potrudite i da niste kupili gotov proizvod nego zaista uložili vreme, a pogotovo sebe u taj poklon.

Na internetu ima mnogo Do It Yourself ideja za novogodišnje poklone, tako da zaista nije neophodno da zauvek obilazite prodavnice i mozgate o budžetu koji imate i kako da se uklopite u njega. Za ove ideje vam je dovoljna šolja toplog napitka i dovoljno vremena kako biste na internetu našli ideju za pravi poklon.

Traženje poklona se zaista može pretvoriti u najgoru noćnu moru i nemoguću misiju. I što je najgore, nemate samo porodicu i prijatelje na pameti već su tu i kolege sa posla jer ste odlučili da imate tajnog Deda Mraza. Eto vama još jedne gratis glavobolje.

Šalimo se naravno, ne mora to da bude baš tako strašno. Dovoljno je da imate ideju, vremena i novca i od ničega možete čudo da napravite. Pogotovo ako ste svesni da brojnost ljudi koje želite da obradujete poklonom nije u srazmeri sa stanjem u novčaniku. Tada DIY pokloni dođu kao poručeni, a tu i mi stupamo na scenu. Napravili smo listu sa poklonima koje i sami možete da napravite a čija vam izrada neće izbiti sve pare iz džepa, i što je takođe važno, neće vam oduzeti previše vremena. 

Tu su naravno i sajtovi specijalizovani za neobične, unikatne poklone. Ako vam se vreme dostave poklapa sa datumom poklanjanja eto još jednog rešenja za vrlo originalne poklone. 

kombo jpg

Ako ste i dalje u dilemi šta kupiti za poklon onda je svakako preporuka da poslušate emisiju "O tome se priča" gde možete da čujete šta su rekli naši sugrađani o poklonima.

J.M.

.
Svake godine pred ovaj datum se digne ozbiljna prašina. Da li slavimo Noć veštica ili Svetog Luku? Ova diskusija nije usamljena.…
.
Od raznobojnih kuća u londonskom Notting Hillu, do pogleda na njujorški Manhattan Bridge, postoje mesta širom sveta koja su poslednjih…
.
Pričaj interslovenski da te svi Sloveni razumeju, ideja je od koje je pošao vanredni profesor informatike na Češkom tehničkom…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?