.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Lifestyle / Zanimljivosti

O radio ti pomaže da odabereš novogodišnje poklone

14.12.2018.

Pošto znamo da novac nije merilo ljubavi niti osnova svega, tako ni odlazak u kupovinu poklona nije jedino rešenje.

.

Ne kažemo ne, samo ne uvek, jer postoji toliko kreativnih ideja sa znatno manje utrošenog novca, doduše sa nešto više vremena i mnogo više emocija. A one pokazuju da vam je stalo, da ste baš želeli da se potrudite i da niste kupili gotov proizvod nego zaista uložili vreme, a pogotovo sebe u taj poklon.

Na internetu ima mnogo Do It Yourself ideja za novogodišnje poklone, tako da zaista nije neophodno da zauvek obilazite prodavnice i mozgate o budžetu koji imate i kako da se uklopite u njega. Za ove ideje vam je dovoljna šolja toplog napitka i dovoljno vremena kako biste na internetu našli ideju za pravi poklon.

Traženje poklona se zaista može pretvoriti u najgoru noćnu moru i nemoguću misiju. I što je najgore, nemate samo porodicu i prijatelje na pameti već su tu i kolege sa posla jer ste odlučili da imate tajnog Deda Mraza. Eto vama još jedne gratis glavobolje.

Šalimo se naravno, ne mora to da bude baš tako strašno. Dovoljno je da imate ideju, vremena i novca i od ničega možete čudo da napravite. Pogotovo ako ste svesni da brojnost ljudi koje želite da obradujete poklonom nije u srazmeri sa stanjem u novčaniku. Tada DIY pokloni dođu kao poručeni, a tu i mi stupamo na scenu. Napravili smo listu sa poklonima koje i sami možete da napravite a čija vam izrada neće izbiti sve pare iz džepa, i što je takođe važno, neće vam oduzeti previše vremena. 

Tu su naravno i sajtovi specijalizovani za neobične, unikatne poklone. Ako vam se vreme dostave poklapa sa datumom poklanjanja eto još jednog rešenja za vrlo originalne poklone. 

kombo jpg

Ako ste i dalje u dilemi šta kupiti za poklon onda je svakako preporuka da poslušate emisiju "O tome se priča" gde možete da čujete šta su rekli naši sugrađani o poklonima.

J.M.

.
Možemo li kroz snove da dobijemo odgovore na pitanja koja su nam važna i da bolje upoznamo sopstvene procese?
.
Novi Sad će u novogodišnjoj noći imati program koji bi trebalo da imponuje ukusu većine, bar se tome nadaju organizatori iz EPK…
.
Kako se menjaju godišnja doba tako se javlja i nasušna ljudska potreba da menjamo i obnavljamo garderobu. Na nju ne žele uvek svi…
Program
Kalendar događaja
Januar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Koliko ste skloni postprazničnoj depresiji?