.
Trenutno
Album nedelje
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Kako potrošiti milion dolara

31.03.2016.

Nerado preporučujem komercijalne veb sajtove ali u slučaju think geek.com ću napraviti izuzetak. Zašto? Zato što ćeš tamo pronaći idealan poklon za tvoje blesave prijatelje i one "normalne", ne-štrebere koji vole popularnu kulturu.

.

Sajt think geek.com je specijalizovana prodavnica predmeta u vezi sa kultnim filmovima, TV serijama, video igrama, stripovima, knjigama i drugim društvenim fenomenima. Ako si ikada poželeo Spokovu uniformu, oklop stormtrupera, bade mantil doktora Hua ili fluks kondenzator iz "Povratka u budućnost", došao si na pravu adresu.

Trenutno na popustu možeš kupiti duks majcu Gordona Frimena iz igre "Half lajf", Nintendo ranac heroja Linka i kofer u obliku džinovskog gejmboja, između ostalog. A da imam 140 dolara za baciti, naručio bih aktuelnu svetsku pomamu zvanu levitirajući zvučnik za kompjuter.

Igračke, garderoba, kancelarijski, kuhinjski i kompjuterski pribor prodaju se pod okriljem praktično svih brendova: Marvel, DC komiks, Gospodar prstenova, Ratovi zvezda, Majnkraft, Folaut, Super Mario i tako dalje. Sajt think geek.com preporučujem ti i kao ponosni vlasnik robotskih papuča koje tokom hodanja emituju zvuk teške hidraulike – jer život je samo jedan.

I.M.

.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
.
Ako spadate u onu grupu ljudi koji baš i nisu oduševljeni novim tehnologijama, želite na trenutak da budete mazohista i vratite…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?