.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Zanimljivosti

Deset sajtova za praznično lenčarenje

04.01.2016.

Raspust je ili još niste krenuli da spremate ispite. I ne treba, uživajte dok možete u zimskoj idili i praznicima. Znamo kako da vam zanimljivo prođe vreme uz računar.

.

1. Sanger

Neodoljivi mops koji liže ekran ako ništa nasmejaće vas na trenutak i učiniti da zaboravite na posleprazničnu depresiju.

2. Cat – bounce

Još jedna uzaludna igrica kliktanja u kojoj mačke skaču, mnogima se našla zabavna. Vi procenite sami.

3. Filler

Igrajte se sa lopticama kojima ne smete da dopustite da dotaknu dno ekrana

4. Calming British

Sećate se poslepraznične depresije prejedanja i prealkoholisanja, e pa neka vas uteše sarkastični i previše ljubazni Britanci.

5.  Slikajte kao Polok

Klik tu, klik tamo, uz miša ćete napraviti remek dela. Smirujuće je, zaista.

6. I waste so much time

Neka vas ime ne zavara, ovaj sajt ima gomilu suludih citata, fotografija i presmešnih lajni iz filmova iz serija. Prava stvar za praznično kliktanje

7. Escape motions

Ako ste se ikada pitali odakle sve te sjajne fotke na internetu i ko ih pravi, ne bi nas čudilo da su nastale uz ovaj sajt. Opet pokretom miša možete stvarati sjajne umetničke poteze

8. Don’t reply

Pobednik u trošenju vremena na internetu je sugurno ovaj sajt. Pogledajte kako izgledaju mejlovi na koje se nikada nije odgovorilo.

9. What should I read next

Svakako, kliktanje može biti i korisno koliko i edukativno. Ovaj sajt vam nudi mogućnost da pronađete knjigu za čitanje u skladu sa vašim interesima.

10. The niccest place on internet

I dalje vam je teško od ove praznične depresije? Najlepše mesto na internetu može i da zagrli. 

N.Š.

.
Najpoznatija mačka iz Arizone koja je milionima ljudi stavljala osmeh na lice, Grumpy Cat,  uginula je u sedmoj godini života,…
.
Zbog vremenskih (ne)prilika, multimedijalni kviz "Mladi ljudi, velika dela" biće odložen za jun, najavili su organizatori.
.
Oni koji brinu o svojim kućnim biljkama poznaju problem nedostatka sunčevih zraka, posebno u zimskom periodu. Nova robotska saksija…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?