...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Prokrastiniraj na najgluplji mogući način

24.04.2017.

Znaš one divne dane kad je napolju sve sivo i kad ti se ne izlazi iz kreveta. Ili one još lepše kad te smlati prehlada pa sve i da hoćeš nema teorije da izađeš iz kreveta. A tu su i oni najbolji od svih dobrih dana kad imaš milion obaveza i ne bi smeo da podigneš glavu sa knjige ako misliš da sutra položiš ispit. E baš ti dani su kao stvoreni da posetiš ove sajtove za gubljenje vremena.

.

Ne pada mi na pamet da ti preporučim kako da kvalitetno gubiš vreme, jer to onda i nije gubljenje vremena. Ali ako posetiš neke od sledećih sajtova ispit sigurno polažeš u narednom roku.

Prvi na listi je findtheinvisiblecow.com. Naziv otkriva suštinu. Dakle, tvoj zadatak je da pronađeš nevidljivu kravu. Kad posetiš ovaj sajt, otvoriće ti se čist sivi prozor po kom možeš da klikćeš do besvesti ili dok nekim čudom ne ubodeš tu nevidljivu kravu.

Mislim da mi je sajt ducksarethebest.com još besmisleniji. Dok si na ovom sajtu tvoj kursor se pretvara u žutu patkicu i ostavlja patkasti trag po pozadini koja treperi u raznim bojama. Apsolutno sjajno i potpuno beskorisno.

I poslednji sajt koji vašem mišu daje čudnu svrhu je staggeringbeauty.com. Na ekranu će se pojaviti crv koji pleše onanko kako ti diriguješ, odnosno kako pomeraš miš. Vrlo inspirativno.

Uživaj!

A.K. 

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo