.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Lifestyle / Web

Trottermag.com za putnike sa istančanim ukusom

25.05.2017.

Pre nego li krenete na put u neki od najželjenijih gradova ne bi bilo zgoreg da konsultujete sajt trottermag.com. Kako sami kažu, Trotter je vodič za neke od najposećenijih gradova na svetu za putnike koji traže sofisticirano iskustvo sa naglaskom na vrhunsku fotografiju. Kreatori ovog sajta posebno biraju sve lokacije i scene koje žele da nam predstave ne bi li nam učinili iskustvo nezaboravnim.

.

Trottermag.com je relativno mlad sajt i trenutno na njemu možete naći informacije o Parizu, Londonu, Njujorku i Portlandu, a nove destinacije očekuju se uskoro. Svaki grad ima svoju sekciju na sajtu, pa ukoliko kliknete na Pariz dobićete prikaz najboljih hotela, restorana, poslastičarnica, recenziju kvartova u kojima želite da boravite. U svakoj od tih podkategorija čekaju vas neverovatno lepe fotografije i kratki opisi ponuđenih mesta.

Sajt je naravno povezan sa instagram profilom koji ide daleko ispred sadržaja na sajtu pa tu možete pronaći fotografije iz velikog broja gradova iz celog sveta. Fotografije su očigledno radili profesionalci, pa je pravo uživanje surfovati kroz obilje bisera koji su u ponudi. Sajt su stvorili Njujorčani Stefan Karlstrom i Eva Cang koji su proputovali više od 40 zemalja i zabeležili najlepša mesta koja sada dele sa publikom.

P.K.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?