...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Toonova.com za ljubitelje crtanih serija

29.11.2017.

Evo jednog sajta namenjenog ljubiteljima crtanih filmova. Pre svega kratkih crtanih serijala, ali i dugometražnih animiranih filmova. Ovaj sajt mogu da koriste i deca, uz vaš nadzor, ali i odrasli, jer je većina sadržaja namenjena njima.

.

Za sve ljubitelje crtanih filmova topla preporuka je web sajt toonova.com. U pitanju je sajt na kojem se nalaze sve epizode najpopularnijih crtanih serijala trenutno, a većina njih je za odrasle.

Sajt radi po prinicipu besplatnog streaminga, a ponuđeno je nekoliko opcija, pa ukoliko vam jedan od streaming prozora ne radi, uvek postoji drugo rešenje. Search opcija je sjajna i kada kliknete na Enter, retko kada će se desiti da na sajtu ne postoji ono što ste izabrali. Epizode su brižljivo poređane po sezonama, a za prelazak na sledeću dovoljan je samo jedan klik.

Ukoliko vaših omiljenih crtanih junaka nema na torentu, a pritom ste više ljubitelj crtanih serijala, ovo je jedan veoma jednostavan sajt za vas. Kako se na njemu navodi, postoji i aplikacija koju na svoje telefone mogu instalirati korisnici android platforme.

Prednost toonove je i ta što serijali budu uploadovani veoma brzo nakon njihovog prvog pojavljivanja na matičnim televizijama.

Možda te još zanima:

.

Priče iz života znamenitih ličnosti na sajtu Biography.com

Kako se obogatila porodica Tramp, čime se sve bavi Dejvid Haselhof ili gde je danas Madona - sve to možete…

.

Kako ulepšati video snimke na telefonu?

Uređivanje fotografija na telefonu je sasvim normalna stvar i aplikacije koje su namenje za to su preplavile Google Play i App Store prodavnice.…

.

Putuj jeftino

Postoji mnogo aplikacija za putovanja koje će vam pomoći da isplanirate, rezervišete let, pronađete hotel, itd, ali smo za vas…

.

U šta ćeš se maskirati?

Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u šta da se maskirate…

.

Istorija browsera na jednom mestu

Internet je napunio 50 godina, a ako želite da vidite kako su se internet pretraživači razvijali, imamo sajt za vas. 

.

Oslobodi se insomnije

Kada se pomisli na Twitch obično se misli na besane noći i prenose Fortnite mečeva, a jedan novi kanal ima potpuno drugačiju funkciju, budući…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo