.
Trenutno
Vredi pročitati
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Otkrivajte slike, delove lica, pravite muziku,...

05.07.2016.

Pregledali smo neke sajtove koji su dobili nagrade i izdvojili jedan sa kojim možete da se igrate! Radi se o sajtu Resn.co.nz, koji je jednostavan, interaktivan i skroz zabavan.

.

Na sajt nemojte da idete preko Mozille, već preko Google chrome pretraživača, jer će tako bolje raditi. Kada otvorite stranicu, pojaviće vam se jedna velika crna staklena suza na ekranu. Klikajte mišem po njoj, igrajte se. Ako dovoljno dugo bude držali levi taster miša, otvoriće vas se novi svet, svaki luđi od prethodnog!

Moći ćete da otkrivate slike, delove lica, pravite muziku tako što udarate loptom u štanglu, sprejom iscrtavate predmete i sličice, upravljate Mesecom i jabukama, odlučujete kuda će tunel da ide i mnogo drugih neverovatnih stvari.

resn2 png

Resn je kreativna digitalna agencija koja želi da inficira ljude čudnim interaktivnim iskustvima i ditialnim pričama. Ukoliko vam se sviđaju interaktivni sajtovi, treba da odete na Chrome experiments i tamo ćete naći više od 1.000 sajtova sličnih ovom!

J. Ž.

.
Koliko puta vam se desilo da ne odgovorite na neki mejl i da se toga setite nakon tri dana, odnosno prekasno? Da se to više ne bi…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
.
Ako ste ceo život želeli da svirate bubnjeve, ali nikada niste imali dovoljno novca da ih kupite - ovaj sajt je prava stvar za vas.
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?