.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

MixLab za zaljubljenike u muziku

01.04.2019.

S obzirom na to da se nalazite na portalu jednog radija, sasvim je jasno koliko mi volimo muziku. Ako delite našu strast, predstavljamo vam sajt posle koga ćete muziku posmatrati mnogo drugačije.

.

Ovaj sajt zove se MixLab i verujemo da vam nikada ne bi palo na pamet o čemu se radi. Nije u pitanju stranica koja će vam pomoći da mumlanjem prepoznate pesmu. Nije ni sajt koji će vam na osnovu muzičkog ukusa da vam pronađe nove pesme. Ne.

MixLab vam nudi priliku da muziku kreirate sami, ali na jednom potpuno novom nivou - zahvaljujući jednostavnim glasovnim komandama.

Kada uđete na ovaj sajt, videćete kratak "about me" deo, međutim ako u Google search ukucate ""Hey Google, talk to MixLab" dobićete stranicu, sve sa mikrofonom u koji bi trebalo da kažete šta od žanrova ili instrumenata želite.

Tako na primer možete da izgovorite, odnosno odaberete "Pusti mi funk" ili "Dodaj bubnjeve." Ukoliko i nemate inspiraciju, možete MixLab stranici da kažete samo "Pusti mi nešto."

Sajt je na engleskom, ali je zaista jednostavan sa korišćenje.

.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?