.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

MixLab za zaljubljenike u muziku

01.04.2019.

S obzirom na to da se nalazite na portalu jednog radija, sasvim je jasno koliko mi volimo muziku. Ako delite našu strast, predstavljamo vam sajt posle koga ćete muziku posmatrati mnogo drugačije.

.

Ovaj sajt zove se MixLab i verujemo da vam nikada ne bi palo na pamet o čemu se radi. Nije u pitanju stranica koja će vam pomoći da mumlanjem prepoznate pesmu. Nije ni sajt koji će vam na osnovu muzičkog ukusa da vam pronađe nove pesme. Ne.

MixLab vam nudi priliku da muziku kreirate sami, ali na jednom potpuno novom nivou - zahvaljujući jednostavnim glasovnim komandama.

Kada uđete na ovaj sajt, videćete kratak "about me" deo, međutim ako u Google search ukucate ""Hey Google, talk to MixLab" dobićete stranicu, sve sa mikrofonom u koji bi trebalo da kažete šta od žanrova ili instrumenata želite.

Tako na primer možete da izgovorite, odnosno odaberete "Pusti mi funk" ili "Dodaj bubnjeve." Ukoliko i nemate inspiraciju, možete MixLab stranici da kažete samo "Pusti mi nešto."

Sajt je na engleskom, ali je zaista jednostavan sa korišćenje.

.
Nema ko nije poželeo stiker sa svojim likom - uz Bitmoji može i to. Na krajnje jednostavan način napravite crtanu verziju sebe…
.
Google Maps ovih dana uvodi novu opciju koja će obradovati sve svetske putnika, a to je izgovoranje imena ulica na jeziku zemlje…
.
Putovati negde sopstevnim automobilom za sobom nosi i traženje i plaćanje parkinga. U Srbiji gotovo da ne postoji mesto koje nije…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?