...
TRENUTNO13:45 - 14:00Prava stvar

Lifestyle / Web

Leš koji dolazi u pomoć!

07.02.2018.

Predstavljamo veoma zanimljiv sajt koji je ujedno i igra i zvaničan sajt filma. "Swiss Army Man" dolazi u pomoć da vas spasi, tako što možete da ga vučete gde god hoćete.

.

Kada otvorite sajt SwissArmyMan.com pojavi se rozikasta površina i na trenutak ništa se ne dešava. A onda sa "neba" padne švajcarski vojnik u odelu, koji je u stvari leš. Čovekom možete da upravljate mišem, da ga bockate, vučete, podižete i bacate. Možete da klikćete po njegovom stomaku, pa čak i da mu pišete kako biste otkrili na šta reaguje i šta može da radi.

Ukoliko ukucate reči "cannon", "blowtorch" ili "Friday", otkrićete da je Meni, kako se čovek zove, mnogo više od jednog običnog leša.

Još zabavnije je da je taj sajt u stvari zvaničan sajt filma Swiss Army Man, u kom glume Pol Dejno i Danijel Redklif. Henk, koji se nasukao sam na ostrvo, na ivici je da izvrši samoubistvo, kada ugleda leš na plaži i tada nastaje uvrnuto prijateljstvo. Henk ubrzo saznaje da njegov novi prijatelj, kog je nazvao Meni, ima sposobnost da priča i poseduje mnogo neobičnih natprirodnih moći!

Film je objavljen 2016. godine, a režiseri Den Kvan i Danijel Šajnert dobili su nagradu za režiju u kategoriji SAD drama, na Sandens filmskom festivalu.

Možda te još zanima:

.

Priče iz života znamenitih ličnosti na sajtu Biography.com

Kako se obogatila porodica Tramp, čime se sve bavi Dejvid Haselhof ili gde je danas Madona - sve to možete…

.

Kako ulepšati video snimke na telefonu?

Uređivanje fotografija na telefonu je sasvim normalna stvar i aplikacije koje su namenje za to su preplavile Google Play i App Store prodavnice.…

.

Putuj jeftino

Postoji mnogo aplikacija za putovanja koje će vam pomoći da isplanirate, rezervišete let, pronađete hotel, itd, ali smo za vas…

.

U šta ćeš se maskirati?

Ukoliko želite da ukrasite stan ili kuću tematskim dekoracijama ili možda i dalje nemate ideju u šta da se maskirate…

.

Istorija browsera na jednom mestu

Internet je napunio 50 godina, a ako želite da vidite kako su se internet pretraživači razvijali, imamo sajt za vas. 

.

Oslobodi se insomnije

Kada se pomisli na Twitch obično se misli na besane noći i prenose Fortnite mečeva, a jedan novi kanal ima potpuno drugačiju funkciju, budući…

  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Y2K
  • 15:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo