.
Trenutno
Music Mix by Dušan Majkić
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Kiša i vatra u tvojoj sobi

21.07.2016.

Uvek sam se pitao ko kupuje one blesave mašine koje simuliraju zvukove. Zašto ljudi vole da u spavaćoj sobi slušaju amazonsku džunglu, talase ili vetar u sahari. Sada znam.

 

.

Sajt asoftmurmur.com nudi besplatno rešenje ljudima ometenim svakodnevnim žamorom ili tišinom. Pod sloganom "speri distrakcije ambijentalnim zvukovima" korisnici mogu da uživaju u deset zvukova koji navodno umiruju živce i potiru buku koja nam smeta.

Trenutan izbor nudi kišu, vetar, talase, grmljavinu, vatru, ptice, pun kafić, orijentalne gongove, statički elektricitet, a možda ti se dopadaju baš cvrčci, kao na moru. Možeš slušati više zvukova istovremeno i podesiti jačinu zvuka svakog pojedinačnog efekta.

Ako si sonični eklektik, postoji opcija nasumičnog izbora simulacije zvuka. Da ne bi smetao drugima i sebi, moguće je uključiti tajmer i ograničiti trajanje efekata. Prijavljivanjem na njihovu mejling listu dobijaš mogućnost jednog ili dva nova zvučna efekata mesečno. Uživaj.

I.M.

.
Koliko puta vam se desilo da ne odgovorite na neki mejl i da se toga setite nakon tri dana, odnosno prekasno? Da se to više ne bi…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
.
Ako ste ceo život želeli da svirate bubnjeve, ali nikada niste imali dovoljno novca da ih kupite - ovaj sajt je prava stvar za vas.
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?