...
TRENUTNO17:20 - 18:00Gost O radija

Lifestyle / Web

Karijera nije na pauzi

22.05.2020.

Za one koji su nažalost izgubili posao usled epidemije koronavirusa, imamo aplikaciju čiji je cilj da pomogne što većem broju ljudi da pronađu posao, kao i da se dodatno edukuju.

.

U pitanju je virtualni karijerni događaj koji je napravio Virtual Expo pod nazivom "Karijera nije na pauzi".

Svi zainteresovani mogu da pristupe aplikaciji besplatno. Prvi korak ka tome je preuzimanje MatchAbout aplikacije, a nakon kreiranja profila, mogu da učestvuju događaju u okviru koga se nalaze virtuelni štandovi svih kompanija.

Unutar svakog štanda kompanije pojedinačno predstavljaju otvorene pozicije. Svi posetioci se notifikacijama svakodnevno obaveštavaju o novim pozicijama iz raznih industrija. Kompanije nude i druge korisne sadržaje: edukativne video klipove, brošure i druge multimedijalne sadržaje, praktikantske pozicije i razvojne programe za talentovane studente i pojedince.

Svakog dana, priključuju se nove kompanije iz raznih industrija, sa ponudom poslova na različitim pozicijama i dopunskog sadržaja za posetioce. 

Virtual Expo "Karijera nije na pauzi" će trajati najmanje do sredine juna.

Zainteresovani mogu preuzeti MatchAbout aplikaciju na Google Play i App Store-u, a kompanije se mogu više informisati i prijaviti za učešće putem mejla matchabout@puzzlesoftware.rs.

Možda te još zanima:

.

Muzičari ozbiljno ugroženi pandemijom

Pandemija, vanredno stanje i karantin ostavili su velike posledice na društvo. Najpre zdravstveno, a onda i finansijski. Mnogi su bili…

.

Blogovanje i gejming legitimni poslovi u Kini

Bloomberg prenosi da će u Kini maturanti koji pokreću sopstveni posao, fokusiran na blogovanje ili gejming, sada biti klasifikovani kao zaposleni. 

.

Koronavirus mladima doneo otkaze

Pandemija koronavirusa dovela je, na svetskom nivou, do toga da je veliki broj mladih izgubio ili se očekuje da će će…

.

Gugl i Fejsbuk rade od kuće do 2021. godine?

Mnogi su kancelarije zamenili svojim dnevnim sobama. Ono što niko sa sigurnošću ne može reći je koliko će ta situacija…

.

LinkedIn nudi Al pomoć za pripremu intervjua

Ukoliko tražite posao tokom ovih teških vremena, LinkedIn vam možda može pomoći. Microsoftova društvena mreža predstavila je AI alate koji vam mogu pomoći…

.

Psi koji otkrivaju koronavirus

U okviru finskog pilot-projekta za rano otkrivanje koronavirusa kod ljudi, raspoređeni su psi po aerodromu u Helsinkiju. Tokom četiri meseca…

  • 15:40 O tome se priča
  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo