...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Dijeta na autopilotu

20.01.2016.

Pravilna ishrana uveliko je postala dominantan trendu u svetu. U Americi je situacija do te mere kritična da je i prva dama, Mišel Obama, svoju agendu podredila nutricionističkom opismenjavanju nacije. Ipak, da bi zdravo jeo dovoljan ti je internet i sajt eatthismuch.com.

.

Na adresi eatthismuch.com nalazi se mala kompanija koja je korisnicima omogućila elektronsku podršku u naporu da se hrane pravilno. Kako navode, oni se fokusiraju na pragmatične elemente pripreme obroka kao što su planiranje, kupovina i kuvanje.

Stvar je prosta kao pasulj, zbog čega i radi. U kalkulator ishrane unesi broj kalorija koje želiš da svariš tokom dana, nakon čega ćeš dobiti prikaz tri obroka koja će zadovoljiti tvoje potrebe. Ima i crtež, da ti voda brže krene na usta.

Sajt eatthismuch.com je prilagođen svačijem kapricu i apetitu, od tvrdokornih vegana do onih koji bez mesa ne mogu da zamisle obrok. Pretragu možeš podesiti tako da filtrira restorane, veletrgovine, poreklo namirnica i odnos ugljenih hidrata, proteina i masti. Ako si dunster, bez brige, sajt će te korak po korak provesti kroz meni za meni i objasniti ti šta i kako, samo ti pare neće dati.   

Kao i svugde, možeš napraviti lični nalog na sajtu i tako proširiti opcije i korisne savete koji će ti stizati svakodnevno. Jedine stvari koje sajt ne obezbeđuje su čelična volja i novac za kupovinu skupih ili za građane Srbije egzotičnih namirnica. Prijatno.

I.M.

Možda te još zanima:

.

Nova godina sa novim režimom

Sigurno ste nekada u životu odlučili da od Nove godine počnete da doterujete liniju ili ste bar čuli kako je…

.

Zdrave životne navike pomažu opštem zdravlju

Nedavno istraživanje sa Harvarda pokazuje da nekoliko zdravih životnih navika može osigurati duži i kvalitetniji život. Važno je samo krenuti…

.

Lak način ka praćenju kalorija

Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam…

.

Praznično prejedanje ili kretanjem protiv Sarmagedona

Ako ovih dana proširujete kaiš, štucate i stenjete dok pokušavate da se umuvate u odeću koja vam je pre samo…

.

Mršavljenje moguće i uz hleb

Leti vam obično savetuju da se hranite lagano, sa što više tečnosti i voća, zbog čega se i gube kilogrami.…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo