...
TRENUTNO15:50 - 16:10Leto na O radiju

Lifestyle / Video igre

Sifu: Kung fu osveta

07.05.2022.

Nema tog ljubitelja video igara koji ne voli dobru tučnjavu na ekranima. A još kada ta tučnjava dobije neki smisao, kao u naslovu "Sifu", sreći igrača prosto nema kraja.

.

Sifu je u osnovi klasična simulacija tuče, sa malim ali veoma bitnim razlikama. Igra je smeštena u današnju Kinu, a vi ste sin jednog majstora borilačkih veština čiji je cilj da osveti smrt svoga oca. Tu stvari postaju zanimljive - ukoliko poginete tokom borbi, bićete oživljeni putem magičnog talismana.

Sa svakim oživljavanjem postajete sve stariji i stariji, ali dobijate i pristup novim potezima i jačim napadima. To, pak, znači da ćete svaki put imati manje snage. Ako postanete previše stari, morate restartovati nivo na kome se nalazite i krenuti iz početka.

Igrači imaju više od 150 jedinstvenih kung fu poteza, samo treba da nauče kako da dođu do njih. Uz veliki broj njihovih kombinacija, sigurno je da vam borbe neće biti dosadnjikave.

Igra je prepuna referenci na kung fu filmove i kulturu, koje ima brojne poklonike i kod nas. Ambijentu dodatno doprinosi i mandarinski jezik, kojim govore svi glavni junaci u igri. Tu nije bilo kompromisa i engleski jednostavno nije imao šta da traži.

Da su programeri iz firme Sloclap pogodili žicu igrača, pokazuje činjenica da je tokom prvih mesec dana od izbacivanja igre prodato više od milion kopija. Ako se uzme u obzir da je naslov trenutno dostupan na PlayStationu i Windows računarima, nije malo.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

FIFA 23: Kraj jedne ere

FIFA 23 će biti poslednja igra u serijalu koji je kompanija EA Sports pravila preko tri decenije. Biće to ambiciozan…

.

Skull and Bones: Gusarska avantura iz Ubisofta

Ako ovog leta ipak ne budete mogli da skoknete do nekog letovališta na obali mora spremite se za pravu morsku…

.

Euro Truck Simulator 2 mapa se širi i na zapadni Balkan

Svi koji su igrali legndarni Euro Truck Simulator nisu mogli da prežale činjenicu da je region Zapadnog Balkana bio izostavljen…

.

Novom Sonicu nedostaje stari šarm

Sega je nedavno najavila Sonic Frontiers, prvi open - world naslov u serijalu koji je još od 1991. godine jedan…

.

Rej Liota: Čovek čiji je glas promenio GTA svet

Iako ga mnogi prepoznaju po filmskim ulogama, poput one role Henrija Hilla u "Dobrim momcima" Martina Skorsezea, Rej Liota je…

.

Nova Evil Dead igra: Flešbek na horore osamdsedetih

Do kraja godine bi trebalo da se na striming platformi HBO Max pojavi "Evil Dead Rise", novi naslov u ovom…

  • 15:30 Tehnologija
  • 15:40 O tome se priča
  • 15:50 Leto na O radiju
  • 16:10 Album nedelje
  • 16:20 Leto na O radiju

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo