...
TRENUTNO15:10 - 15:30Pesma dana

Lifestyle / Video igre

Bitka za Koralovo: Loše upakovana nostalgija

23.04.2022.

Ovog meseca Playstation Plus je rešio da pretplatnike obraduje igrom "SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom" baziranom na čuvenom crtanom filmu uz koji smo odrasli, a koji mnogi i dan danas vole da pogledaju u nekoj od bezbroj repriza na televizijama.

.

Foto: Promo

Sunđer Bob i ostatak njegove družine, Patrik i Sendi, u igri imaju zadatak da poraze zle robote koje kontorliše glavni "zločinački um" Koralova Plankont. Možete da birate između ta tri lika, od kojih svaki ima posebne moći. Tokom prelaska nivoa, potrebno je da sakupljate razne predemete kao što su spatule ili čarape koji vam pomažu u rešavanju zadataka.

Ono što ćete prvo osetiti kada pokrenete igru je neverovatan napad nostalgije. Sve vam je već poznato - i  lokacije i imena, i termini koji se pominju. Unreal Engine 4 je kriv što sve ima drugačiji izgled u odnosu na crtani na koji smo navikli, ali ćete vrlo brzo "ući u štos".

Problem ove igre je veliki broj bagova na koje ćete stalno nailaziti. Programeri su jednostavno bili aljkavi i to može prilično da uništi osećaj zabave i nostalgije koji igra pokušava da ponudi.

Ova igra je bazirana na naslovu "SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom" iz 2003. godine i trebalo je da bude njena unapređena verzija. Tako je ostalo samo na papiru i možda je bolje da probate upravo tu stariju verziju. Ako ništa drugo, osećaj nostalgije će biti još izraženiji.

Playstation Plus je remaster ponovo "izbacio na površinu" i iskoristite to ako imate slobodnog mesta na konzoli, ako ne, nećete ništa propustiti.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Netflix igre potpuni promašaj, igra ih manje od jedan odsto pretplatnika

Industrija video igara vrednija je od muzičke i filmske industrije zajedno i to je već opšte poznata informacija, pa ne…

.

Kosačice, travnjaci i britanska sela

Konačno je pred nama video igra koja donosi neverovatno iskustvo košenja i uređivanja travnjaka na naše računare i konzole. Epic…

.

Kako biti mehaničar sa čistim rukama?

Vreme je letnjih raspusta i odmora, što znači da imamo više vremena za bacanje nego inače. Kako to vreme lepše…

.

Resident Evil 4 - nastavak serije rimejka

U martu naredne godine nam stiže rimejk "Resident Evil 4", čime studio Capcom nastavlja sa izbacivanjem modernizovaniih verzija popularnog horor…

.

Online multiplayer igre popularnije, single player neće nestati

Poslednjih nekoliko godina svedoci smo da su online multiplayer video igre postale vodeće u gejming svetu. Naslovi kao što su…

.

Skull and Bones: Gusarska avantura iz Ubisofta

Ako ovog leta ipak ne budete mogli da skoknete do nekog letovališta na obali mora spremite se za pravu morsku…

  • 13:50 Leto na O radiju
  • 14:00 90 u 60
  • 15:10 Pesma dana
  • 15:30 Tehnologija
  • 15:40 O tome se priča

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo