...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Project Winter: Igra koja će vas posvađati sa prijateljima

24.09.2022.

Multiplejer naslov "Project Winter" nedavno je obeležio zavidan jubilej - više od 2,5 miliona aktivnih igrača. Svi su oni okupljeni oko jednostavnog zadatka - da pobegnu iz zimske nedođije u kojoj se nalaze.

.

Igra je namenjena za osam igrača, kojima su podeljene uloge. Tu su oni koji treba da prežive ali i izdajice - odličan recept za zabavu. Ukoliko igrate da preživite, imate zadatak da kroz rešavanje raznih izazova dobijete mogućnost da pozovete vozila za pomoć. Možete popraviti radio, seći drveće, saditi biljke ili jednostavno po mapi tražiti skrivene objekte koji vam mogu pomoći da lakše izađete iz cele situacije.

Bez zajedničkog rada, nema bežanja! Ako se neko odvoji od tima, teško može da uradi nešto sam. Tu su i životinje koje su spremne da napadnu, ali i izdajice koje vrebaju na svakom koraku. Komunikacija među igračima je ključna, a za nju koristite upravo radio-vezu ili čet.

Izdajice imaju drugačiju ulogu. Bitno je da radite zajedno sa drugim igračima koji imaju ovu ulogu, a za to ćete imati i specijalnu radio-vezu. Cilj vam je da budete jedan korak ispred protivničkog tima i da ih sabotirate na svakom koraku.

Na mapi se nalaze razne prečice koje ćevam pomoći u tome, a na vama je da ih iskoristite. Naravno, uvek možete da su ubacite u protivnički tim i da ih pokopavate iznutra raznim lažima.

Ako okupite dobru ekipu spremnu nešto ovako, "Project Winter" je dobra platforma. Igra je sama po sebi ne znači ništa bez dobrog tima koji će snežnim pronstranstvima dati život i u krajnjoj liniji odrediti tok cele priče. Sve je na vašoj mašti a osnova je već tu!

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Pupperazzi: Zasladite ovo proleće

Kada je predstavljena u januaru prošle godine, igra zanimljivog naziva "Pupperazzi" dobila je pomešane kritike - svi kažu da je…

.

Call of the Sea: Mistična morska avantura

Što manji izdavač to su igre bolje i zanimljivije - to je pravilo koje u poslednje vreme najbolje opisuje stanje…

.

SimCIty: Igra koja je stavila tačku na legendarni serijal

SimCity je bilo jedan od najomiljenijih i najdugovečnijih serijala u svetu video igara. Zadatak da izgradite i održavate jedan grad…

.

WWE 2K22: Red zabave, red rvanja

WWE je nešto uz šta smo svi odrasli i iako se ne može reći da se radi o najkvalitetnijem televizijskom…

.

Stiže i priča o Tetrisu

Priča o tome kako je možda i najpoznatija igra u istoriji, Tetris, postala globalni fenomen temelj je nadolazećeg filma na…

.

Highwater: prva srpska igra na Netfliksu

Igra "Highwater" iza koje stoji domaći "Demagog studio" postaće ekskluziva na Netfliksovom gejming servisu za mobilne telefone, što će sasvim…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Y2K
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo