...
TRENUTNO11:00 - 12:00Radio Grafiti

Lifestyle / Video igre

Project Winter: Igra koja će vas posvađati sa prijateljima

24.09.2022.

Multiplejer naslov "Project Winter" nedavno je obeležio zavidan jubilej - više od 2,5 miliona aktivnih igrača. Svi su oni okupljeni oko jednostavnog zadatka - da pobegnu iz zimske nedođije u kojoj se nalaze.

.

Igra je namenjena za osam igrača, kojima su podeljene uloge. Tu su oni koji treba da prežive ali i izdajice - odličan recept za zabavu. Ukoliko igrate da preživite, imate zadatak da kroz rešavanje raznih izazova dobijete mogućnost da pozovete vozila za pomoć. Možete popraviti radio, seći drveće, saditi biljke ili jednostavno po mapi tražiti skrivene objekte koji vam mogu pomoći da lakše izađete iz cele situacije.

Bez zajedničkog rada, nema bežanja! Ako se neko odvoji od tima, teško može da uradi nešto sam. Tu su i životinje koje su spremne da napadnu, ali i izdajice koje vrebaju na svakom koraku. Komunikacija među igračima je ključna, a za nju koristite upravo radio-vezu ili čet.

Izdajice imaju drugačiju ulogu. Bitno je da radite zajedno sa drugim igračima koji imaju ovu ulogu, a za to ćete imati i specijalnu radio-vezu. Cilj vam je da budete jedan korak ispred protivničkog tima i da ih sabotirate na svakom koraku.

Na mapi se nalaze razne prečice koje ćevam pomoći u tome, a na vama je da ih iskoristite. Naravno, uvek možete da su ubacite u protivnički tim i da ih pokopavate iznutra raznim lažima.

Ako okupite dobru ekipu spremnu nešto ovako, "Project Winter" je dobra platforma. Igra je sama po sebi ne znači ništa bez dobrog tima koji će snežnim pronstranstvima dati život i u krajnjoj liniji odrediti tok cele priče. Sve je na vašoj mašti a osnova je već tu!

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Fantazi lige: Igra ili nešto više?

Kada neko kaže da prati sport, verovatno su prva asocijacija na to prenosi utakmica i praćenje sportskih vesti, no danas…

.

Da li je moguće voditi tematski park sa dinosaurusima?

Simulatori su za izdavače video igara mač sa dve oštrice - ili su užasno dosadsni ili postanu veliki fenomen sa…

.

Vorner Bros snima film "Minecraft"

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Radio Grafiti
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo