...
TRENUTNO18:00 - 22:00Floating Sounds

Lifestyle / Video igre

Kosačice, travnjaci i britanska sela

30.07.2022.

Konačno je pred nama video igra koja donosi neverovatno iskustvo košenja i uređivanja travnjaka na naše računare i konzole. Epic Games nam besplatno donosi to zadovoljstvo jednostavnog naziva "Lawn Mowing Simulator".

.

Foto: Promo

Za jednu, na prvi pogled, jednostavnu igru mora se priznati da su programeri obratili pažnju na dosta detalja. Verovali ili ne, ali tu su pravi, licencirani, brendovi kosačica i ostalih mašina. Za početak, možete birati između čak 12 različitih kosačica. Ostale dobijate u zavisnosti od toga kako se pokažete na delu.

Ako vam nije dojadilo da britanska sela gledate u beskonačnoj seriji "Ubistva u Midsomeru", sada u sličnom krajoliku možete da uživate sređujući nečiji travnjak. Velika dvorišta, "šljivici i livade" samo čekaju u njima izgubite sate i sate. Pri košenju morate paziti na visinu, brzinu-  Lawn Mowing Simulator ne dozvoljava glupiranje!

Naravno, igra ima i "biznis" deo. Vi sve vreme vodite svoju firmu-  kupujete mašine, zapošljavate i optuštate radnike, vodite knjige... Ko god je želeo da ima uvid u funkcionisanje Gradskog zelenila, ovo je idealna igra za njega.

Igra je besplatno dostupna na Epic Games servisu do 4. avgusta, pa iskoristite ovu priliku. Nije vam potrebna neka specijalna konfiguracija niti konzola, samo želja da provodite vreme uz kosačice po britanskim selima!

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Overcooked: Kuvanje bez recepta!

Ako ne volite da vidite sudoperu punu prljavih sudova, ako ne volite da vam prsti mirišu na crni luk, ako…

.

Vreme je za Street Fighter 6!

Novi naslov u Street Fighter serijalu ugledaće stvetlost dana 2023. godine. Sudeći po do sada dostupnim informacijama, kreatori su se…

.

Netflix igre potpuni promašaj, igra ih manje od jedan odsto pretplatnika

Industrija video igara vrednija je od muzičke i filmske industrije zajedno i to je već opšte poznata informacija, pa ne…

.

Kako biti mehaničar sa čistim rukama?

Vreme je letnjih raspusta i odmora, što znači da imamo više vremena za bacanje nego inače. Kako to vreme lepše…

.

Resident Evil 4 - nastavak serije rimejka

U martu naredne godine nam stiže rimejk "Resident Evil 4", čime studio Capcom nastavlja sa izbacivanjem modernizovaniih verzija popularnog horor…

.

Overcooked: Kuvanje bez recepta!

Ako ne volite da vidite sudoperu punu prljavih sudova, ako ne volite da vam prsti mirišu na crni luk, ako…

  • 17:30 Tehnologija
  • 17:50 Leto na O radiju
  • 18:00 Floating Sounds
  • 22:00 Music mix by Anja

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo