...
TRENUTNO10:00 - 10:10Pre podne na O radiju

Lifestyle / Video igre

Kako nova igra može da izgleda kao da je stara dve decenije?

16.04.2022.

Naslov "No More Heroes 3" do sada je bio dostupan samo na Nintendo platformi, što bi trebalo da se promeni do kraja godine, saopštio je izdavač Xseed. 

.

Foto: Promo

Činjenica da je njegova dostupnost bila prilično ograničena, doprinela je tome da prođe ispod radara većine igrača. Šteta što je tako, jer igra predstavlja jedno neverovatno nostalgično putovanje. Od mehanike, grafike, gejmpleja - sve izgleda kao da je napravljeno pre par decenija. I to je dobro, zaista dobro.

Imate jasan cilj - da uništite grupu zlih vanezamaljaca koji planiraju da razore zemlju. Do tada, morate da se izborite za vrh liste plaćenih ubica, što znači da treba da ubijete druge plaćene ubice. Gomilu njih. Zaista dovoljno za sate i sate zabave.

Likovi su prilično generični i nećete ih se sećati kada završite sa igrom. Ono što je dobro su borbe, koje su zaista zabavne. Imate i nekoliko specijalnih opcija, poput zaustavljanja vremena.

Ceo univerzum u kome se krećete deluje kao neka matora igra. Tu je gomila strelica koje vam govore gde da se krećete, ali i tona sporednih misija poput košenja trave. Ovaj deo ponekad može biti zaista naporan, ali treba ih izdržati.

Kada se sve sabere i oduzme igra je osrednje dobra. Neće vas smoriti, ali neće biti ni nešto čemu ćete se vraćati sa vremena na vreme.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vorner Bros snima film "Minecraft"

Vorner Bros radi na filmu o popularnoj igrici "Minecraft". Glavnu ulogu u filmu će igrati Džejson Momoa dok je Met…

.

Descenders: Drugačija doza adrenalina

Kada pričamo o trkačkim video igrama prva asocijacija su automobili, što je i normalno. Danas ćemo ipak probati nešto drugačije…

.

Ako vam nekada dosadi Counter Strike, tu je Valorant!

Pred nama je jedan produženi vikend koji kao da je stvoren za video igre. Vreme kao da je stvoreno da…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

Mordhau: Srednjovekovna akcija

Epic Games je odlučio da nas počasti jednom akcionom poslasticom. U pitanju je naslov "Mordhau" puno krvavih borbi u blatu…

.

"Super Mario" oborio rekord u zaradi za adaptacije video igara

Animirani film "The Super Mario Bros" zaradio je za prvih pet dana projekcija u severnoameričkim bioskopima 204,6 miliona dolara, objavili…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana
  • 10:20 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo