...
TRENUTNO10:30 - 10:45Tehnologija

Lifestyle / Tehnologija

Sledeći Resident Evil će biti znatno drugačiji

14.04.2017.

Kada je Capcom objavio igru Resident Evil 7, ona je dobila dosta pozitivnih kritika jer se činilo da su uspeli u nameri da se vrate survival horor korenima. Međutim, ukoliko ste mislili da će sledeći Resident Evil naslov u stopu pratiti Resident Evil 7, onda ćemo morati da vas razočaramo.

.

U najnovijem "Make of" videu koji je upravo objavljen za Resident Evil 7, izvršni producent igre Jan Takeuči otkriva da studio već misli o budućnosti i o tome kako bi mogli da razvijaju Resident Evil franšizu.

"U sledećih nekoliko godina tehnologija će nastaviti da napreduje i ono što gejmeri žele će se promeniti, ali mi ćemo uvek želeti da stvorimo horor iskustvo gde karakteri moraju da prevaziđu tešku situaciju."

Takođe je dodao da su planovi za sledeći naslov već na stolu i da će se on razlikovati od igre Resident Evil 7 na neki način, iako će zadržati koncept survival horora.

Izvor: Playstationlifestyle

Možda te još zanima:

.

Resident Evil 4 - nastavak serije rimejka

U martu naredne godine nam stiže rimejk "Resident Evil 4", čime studio Capcom nastavlja sa izbacivanjem modernizovaniih verzija popularnog horor…

.

VR donosi novu dimenziju za Resident Evil 4

Krajem ovog meseca, izazi verzija igre Resident Evil 4 prilagođena virtuelnoj realnosti, odnosno Fejsbukovom Oculus Quest 2 setu.

.

Resident Evil se vraća mračniji nego ikad

Horor franšiza Resident Evil dobija novi, osmi nastavak. Za sada, pred nama je trejler u kome možemo da vidimo kakva…

.

Resident Evil 7 najavljen i već ima demo

Na Sonijevoj E3 konferenciji najavljeno je novo poglavlje Resident Evil sage koje ne samo da će biti veliki grafički skok,…

.

Resident Evil 4 - nastavak serije rimejka

U martu naredne godine nam stiže rimejk "Resident Evil 4", čime studio Capcom nastavlja sa izbacivanjem modernizovaniih verzija popularnog horor…

.

Nova Evil Dead igra: Flešbek na horore osamdsedetih

Do kraja godine bi trebalo da se na striming platformi HBO Max pojavi "Evil Dead Rise", novi naslov u ovom…

  • 10:10 Pesma dana
  • 10:20 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Dnevna soba

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo