.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Ruby Level Up poziva programere

09.05.2016.

Bilo da ste početnik ili želite da naučite nešto više o programskom jeziku Ruby možete se prijaviti na dvodnevni intezivni program Level Up Ruby. Program je namenjen iskusnim programerima ali i potpunim početnicima.

.

Radionica će biti podeljena na teorijski i praktičan deo, a učesnici će rešavati zadatke u odvojenim timovima. Osim Ruby-em, na ovom kursu će biti reči i o oblastima kao što su neo4J, Vanilla API, Vanilla Backbone i SinglePageApp. Mentorski tim će pratiti rad učesnika i održati nekoliko predavanja na pomenute teme na engleskom i srpskom jeziku. Tokom radionice učesnici će kreirati jednostavnu društvenu mrežu.

Radionice će biti održane 21. i 22. maja u prostorijama firme Presta E Commerce u ulici Dobračina 30b u Beogradu. Program je besplatan, a jedini preduslov je da polaznici imaju svoj računar.

Biće odabrano 25 polaznika koji uz prijavu na ovaj program moraju da reše i zadatak koji mogu pronaći ovde. Kada rešite zadatak moći ćete da se prijavite, a to treba da uradite najkasnije do 13. maja.

Više informacija o radionici možete pronaći na www.facebook.com/Presta.doo, a dodatna pitanja možete poslati na mail radionica@presta-ecommerce.com.

N.Š.

.
Korisnici Messengera će zahvaljujući jednoj od novih opcija moći da biraju na koje delove poruka odgovaraju, što je naročito…
.
Nakon što je Evropska komisija kaznila Google sa pet milijardi dolara zbog monopolskog ponašanja, ovaj tehnološki gigant pokušava…
.
Opisana kao "Netfliks za video igre", nova Gugl platforma za gejming "Stadija" mogla bi da potpuno promeni način na koji ljudi širom…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?