...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle

Naučite kako da upravljate vremenom

07.02.2017.

Ukoliko imate previše obaveza, a premalo vremena da ih sve realizujete, ukoliko vas ponekad demorališe što ne možete sve da postignete i ako vam se čini da bi bilo dobro da dan traje duže od 24 časa kako biste uradili sve što ste zamislili, posetite radionicu "Upravljanje vremenom" koju organizuje Omladinski kreativni centar OKC-e.

.

Radionica se održava u subotu 18. februara, od 17 do 19.30 časova, a osmišljena je kako bi se učesnici uputili u to kako da na efikasan i efektivan način planiraju i organizuju svoje vreme.

Voditelj je Novak Stanišić, master-pedagog i asistent u programima omladinskog rada, a radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi kroz koje će prisutni učiti o tome kako da racionalno planiraju i koriste sopstveno vreme.

Namenjena je mladima od 15 do 30 godina, a potrebno je prijaviti se slanjem mejla, sa naznakom "upravljanje vremenom", u kom treba da budu navedeni ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon, mejl adresa, kao i obrazloženje šta vas je motivisalo da se prijavite za radionicu. Mejl treba poslati na adresu okce@usouns.org.

Učešće je besplatno, a rok za prijave je četvrtak, 16. februar, do 23 časa. Broj mesta je ograničen, zato požurite sa prijavama. Omladinski kreativni centar OKC-e nalazi se u Ulici Braće Jovandić 7, u Novom Sadu.

P.K.

Možda te još zanima:

.

Ključ je u poštovanju prioriteta

Jeste li zadovoljni svojom organizacijom vremena?

.

Nauči da organizuješ vreme

Ako ste rešili da više ne gubite dragoceno vreme, ali ne znate na koji način da se organizujete da to…

.

Radionica "Upravljanje vremenom" u Infopolisu

Radionica "Upravljanje vremenom" biće održana u Infopolisu (Omladinski info centar, Trg Slobode 3), u petak 16. marta od 19 časova.

.

Kako uspešno organizovati vreme?

Omladinsko Udruženje Svetski omladinski talas organizuje trening iz oblasti upravljanja vremenom "Pravo vreme da se spremiš za ispitni rok", u subotu…

.

Besplatna radionica upravljanja vremenom

Da li ste u poslednje vreme mnogo zauzeti i ne stižete da se posvetite prijateljima, momku ili devojci ili školi?…

.

Radionica za nastavnike engleskog jezika

Radionica za nastavnike engleskog jezika pod nazivom “Savremeni onlajn alati za predavanje engleskog jezika” (Enhancing Student Centered Learning) biće održana u…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo