...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Kako uspešno organizovati vreme?

27.11.2017.

Omladinsko Udruženje Svetski omladinski talas organizuje trening iz oblasti upravljanja vremenom "Pravo vreme da se spremiš za ispitni rok", u subotu 9. decembra u Omladinskom centru Stari Grad u Beogradu (Maršala Birjuzova 58).

.

Da li ću moći da uskladim sve svoje obaveze? Kako da budem uspešan/na na više polja? Da li ću završiti fakultet u roku? Zašto su vannastavne aktivnosti za mene značajne? Kako isplanirati kratkoročne i dugoročne vremenske ciljeve?

Ovo su samo neka od pitanja koja mladi ljudi često ističu kao svakodnevni izazov i na njih ćete dobiti odgovore na jednodnevnom treningu. Organizatori najavljuju da će ukazati na važne segmente na koje bi trebalo obratiti pažnju u samoj organizaciji kako ličnog, pa tako i budućeg profesionalnog života.

Uspešna organizacija vremena može predstavljati težak izazov, ali uz određene metode, praktične primere i teoriju koja će se obrađivati na treningu, učesnice i učesnici će naučiti kako da efikasno rešavaju svaki naredni problem.

Učesnici događaja mogu biti studenti prve i druge godine fakulteta koji do sada nisu pohađali radionice ili treninge sa sličnom temom. Trening počinje u podne, prijave sa biografijom šalju se na adresu office@worldyouthwave.org. Rok za prijave je sreda, 6. decembar 2017. godine do kraja dana.

Više informacija o događaju i predavačima možete pronaći na veb sajtu Svetskog omladinskog talasa.

Možda te još zanima:

.

Učestvuj na Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu

Otvorene su prijave za učešće na 13. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu, koja će trajati od 14. do 22. jula.

.

Ključ je u poštovanju prioriteta

Jeste li zadovoljni svojom organizacijom vremena?

.

Nauči da organizuješ vreme

Ako ste rešili da više ne gubite dragoceno vreme, ali ne znate na koji način da se organizujete da to…

.

Radionica "Upravljanje vremenom" u Infopolisu

Radionica "Upravljanje vremenom" biće održana u Infopolisu (Omladinski info centar, Trg Slobode 3), u petak 16. marta od 19 časova.

.

Letnja škola Festivala pomirenja

Letnja škola u okviru Festivala pomirenja “Dare to reconcile: Building peace on the ruins of history” biće održana od 20.…

.

Neobično topao april ne donosi više UV zračenja

Prva polovina aprila donela nam je istorijski visoke temperature. Proteklog vikenda vazduh u Srbiji je dostizao temperaturu do 30 stepeni…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo