...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Besplatna radionica upravljanja vremenom

18.04.2017.

Da li ste u poslednje vreme mnogo zauzeti i ne stižete da se posvetite prijateljima, momku ili devojci ili školi? Omladinski kreativni centar OKCe organizuje radionicu "Upravljanje vremenom" u petak 21. aprila od 19 sati. 

.

Verovatno pored fakulteta ili škole idete i na neke dodatne aktivnosti, rekreaciju, jezike ili radionice zbog kojih ćete biti bolji. Možda ste i aktivni u nekom udruženju građana, a sigurno se dešava da u toku dana imate više aktivnosti koje se ponekad preklapaju.  

Cilj radionice "Upravljanje vremenom" jeste da osposobi učesnike da na efikasan i efektivan način planiraju i organizuju svoje vreme. Celokupna radionica se sastoji od niza zanimljivih igrica i vežbi koje bi trebalo da osposobe učesnike za racionalno planiranje i korišćenje sopstvenog vremena. Voditelji radionice su Novak Stanišić, master-pedagog i asistent u programima omladinskog rada i Tamara Pantelić, menadžer bezbednosti.

Radionica je namenjena mladima od 15 do 30 godina i svi zainteresovani mogu da se prijave slanjem mejla, sa naznakom upravljanje vremenom, i podacima: ime i prezime, datum i godina rođenja, kontakt telefon, e-mail adresa, kao i da navedete šta vas je motivisalo da se prijavite, na novak.stanisic@okce.edu.rs. Učešće je besplatno. Krajnji rok za prijave je četvrtak 20. april do 23 sata. 

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Ključ je u poštovanju prioriteta

Jeste li zadovoljni svojom organizacijom vremena?

.

Nauči da organizuješ vreme

Ako ste rešili da više ne gubite dragoceno vreme, ali ne znate na koji način da se organizujete da to…

.

Radionica "Upravljanje vremenom" u Infopolisu

Radionica "Upravljanje vremenom" biće održana u Infopolisu (Omladinski info centar, Trg Slobode 3), u petak 16. marta od 19 časova.

.

Kako uspešno organizovati vreme?

Omladinsko Udruženje Svetski omladinski talas organizuje trening iz oblasti upravljanja vremenom "Pravo vreme da se spremiš za ispitni rok", u subotu…

.

Naučite kako da upravljate vremenom

Ukoliko imate previše obaveza, a premalo vremena da ih sve realizujete, ukoliko vas ponekad demorališe što ne možete sve da…

.

Povratak obavezama neće biti lak

Bliži se dan kada će studenti konačno moći da se vrate u domove i na fakulete, koji su sa uvođenjem…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo