...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music Mix by Bea

Kultura

Počele prijave za takmičenje Band Combat

01.03.2015.

Prijave za takmičenje trajaće do 31. marta!

.

   Hrvatsko izdanje časopisa "Rolling Stone" i SAE Institute Beograd organizuju takmičenje mladih i neafirmisanih bendova iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Makedonije pod nazivom "Band Combat".

   Prijave za takmičenje trajaće do 31. marta, a 15. juna će biti proglašen pobednik koji će kao nagradu dobiti snimanje albuma u profesionalnom audio studiju SAE Instituta u Beogradu i nastup na ovogodišnjem EXIT-u.

   Takmičenje je otvoreno za sve mlade ljude iznad 18 godina koji su završili četverogodišnju srednju školu ili je završavaju tokom 2015. godine, a do sada nisu objavili singl ili album ni za jednog izdavača.

   Pobednik festivala će pored te nagrade dobiti i medijsku podršku na MTV Adria televiziji, kao i promociju u hrvatskom izdanju magazina "Rolling Stone" i digitalnu distrubuciju pesma u izdavačkoj kući "Lampshade Media".

   Žiri takmičenja će biti izdavač i glavni urednik magazina Rolling Stone Hrvatska Toni Moškov, izvršni urednik internet stranice Rolling Stone Hrvatska Zoran Stajčić, novinar i muzički kritičar magazina Rolling Stone Hrvatska Anđelo Jurkas, šef katedre za audio produkciju SAE Instituta Bojan Nešković, direktor SAE Instituta Olivera Lazarević i muzički urednik na MTV Adria Nikola Jovanović.

   Više informacija o takmičenju i prijavi može se pročitati na sajtu SAE instituta. Prijavite se i na stranici Rolling Stone Hrvatska.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Ko je konobar?

U bogatoj svetskoj muzičkoj baštini ima i onih pesama koje slučajno ili namerno razumemo pogrešno, odnosno tekstove tih numera. I…

.

Više ne postoji Rolling Stone Hrvatska

Nakon što četiri meseca nije izašlo štampano izdanje i nakon što  je domen Rollingstone.hr preusmeren na matičnu američku stranicu, i…

.

Presmešni sport – ali samo dok se gleda

Ova luda trka za sirom održava se na Cooper's Hill-u u mestu Gloucestershire u Velikoj Britaniji, i postaje sve popularnija!

.

Panonia Dry Sea Fest kao novi brend

Imajući u vidu da je svetska rock scena doživela ogromno osveženje procvatom stoner rock i sludge rock zvuka, SKC Novi…

.

Spektakularno otvaranje INmusic festivala

Više od 30 hiljada ljudi igralo je na zagrebačkom Jarunu, uz hitove nekih od najvećih rok muzičara današnjice, na otvaranju…

.

Northern Revival i Tentacle Wizard u CK13

Novosadski bendovi Northern Revival i Tentacle Wizard u petak 1. juna nastupiće u Omladinskim centru CK13. Bendovi, po usmerenju slični…

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Y2K
  • 15:00 Music Mix by Bea
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo