...
TRENUTNO18:00 - 18:30Popodne na O radiju

Kultura

Nedeljni vodič od 3. do 9. januara

03.01.2022.

Posle dočeka Nove godine sve je utihnulo, pa samim tim nema mnogo događaja. Mi smo za vas izdvojili nekoliko koji bi mogli da vam budu zanimljivi.

.

Ponedeljak, 3. januar 

U okviru ciklusa "Antologija filma" u Zenit Booksu vas očekuje "Kalibar 20 za specijalistu". Debi film Majkla Ćimina koji mu je omogućio da snimi "Lovca na jelene". Ćimino je imao Klinta Istvuda na umu dok je pisao scenario za film, a ovaj je odmah prihvatio ulogu, jer je već imao ideju da igra u nekom "filmu na putu" (road movie), naročito nakon velikog uspeha koji je postigao "Easy Rider". Istvud je čak najpre želeo da bude reditelj ovog netipičnog filma u njegovoj karijeri, ali je ipak kasnije pristao da režiju prepusti Ćiminu. Početak projekcije je u 19.30. 

Utorak, 4. januar 

Za utorak nismo uspeli da nađemo nešto zanimljivo, tako da predlažemo odlazak u bioskop ili pozorište. 

Sreda, 5. januar 

U KC Labu vas očekuje "Rockabilly street" žurka. Vrata KC Laba će imati funkciju vremenske mašine. Zamisli vrelo letnje veče u ruralnom američkom gradiću, gde si jedva dočekao/la vikend da uskočiš u svoj old tajmer i zapičiš za grad, da gluvariš sa prijateljima do ranih jutarnjih sata. Zato navuci starke ili udobne cipelice, jer je Zharulja za tebe pripremio nežni doo wop, razigrani twist i pravi rock'n'roll. Upad je 200 dinara, a početak u 19 časova.

Četvrtak, 6. januar 

Gnučči i Micka Lifa nastupaju u KC Labu. Rođena u Srbiji, odrasla u Švedskoj, rep artist Ana Rab - Gnučči kreće se kroz stilove i muzičke prostore, kreirajući zvuk koji omamljuje i pleni. Njena muzika je zavodljivi poziv ka povezivanju, a njeni nastupi poznati su po moćnoj energiji koju publika obožava i koja prostor ispunjava slobodom i neočekivanim interakcijama. Ovaj specifični nastup će zvukom i pokretom upotpuniti voljena nam Micka Lifa. Upad je 400 dinara, a početak u 20 časova. 

Petak, 7. januar 

Božićna Čarolija sa Dachonyjem, Vladimirom Aćićem, Bucotzarom i The Heroy vas očekuje u klubu Tunnel. Ozvučenje od 15.000 W, roto glave, laseri, svetleće cevi, konfete, kao i 3D mapping na hologrmaskom platnu upotpuniće ovaj događaj. Do ponoći besplatna đus vodka za devojke. Upad je 500 dinara, a početak u 23.

Subota, 8. januar 

Žurka "Jutro" vas očekuje u London Pubu. Jutro je žurka inspirisana soundtrack-om iz serije "Jutro će promeniti sve", u kojoj se mogu čuti svi oni bendovi i izvođači iz Srbije i regiona koje ste možda slušali na koncertima, ali retko na žurkama - Buč Kesidi, Svemirko, Nipplepeople z++, Zicer, Bekfleš, Skaj Vikler, Čola, Dino Dvornik... Sve u svemu, cela nova regionalna muzička scena uz par starih hitova. Početak je u 22.

Layzie i Dušan Nikolić nastupaju u klubu Tunnel. Očekuju vas vožnja se na dobrim vibracijama, stare i nove stvari u neočekivanim kombinacijama. Upad je 500 dinara, a početak u 23.

"The Jungle Showcase" žureza vas očekuje u K9 stationu. Preskaču se dugački uvodi, od starta se diže tempo i ne staje se do 5 ujutru. Upad je 700 dinara, a početak u 21 čas. Za ulaz je potreban test, potvrda o preležanom koronavirusu ili o vakcinaciji.

Nedelja, 9. januar 

Predlažemo da nedelju iskoristite da se spremite za narednu nedelju jer vas tada očekuje doček srpske Nove godine i zanimljivi događaji.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. aprila

Početak aprila ispunjen je interesantnim događajima, pa će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu. Očekuju vas koncerti i…

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

.

Nedeljni vodič od 18. do 24. marta

Ove nedelje vas očekuje dosta zanimljivih događaja, tu su razni koncerti, žurke, stand up večeri, radionice i izložbe.

  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Dnevna soba
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo