...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura

Kuća dobrih brada i dobre muzike

15.09.2015.

Novosađani su od nedavno dobili priliku da spoje dva zadovoljstva u jedno. Paberaj je mesto gde možete da se ošišate, usput da popijete koje piće i opustite se uz dobru muziku. 

.

Vlasnik Berberaja Andrija Nikitović, poznatiji kao Brica kaže kako ideja za Paberaj postoji već dugo, ali su konačno dobili zeleno svetlo da tu ideju ostvare.

"Koncept je bio da spojimo pab i berberaj i dobili smo Paberaj koji je zapravo simbioza kafane sa berbernicom. U principu radimo na tome da dok čekaš frizuru možeš da se opustiš uz dobru muziku i piće." rekao je Brica i dodao da kapacitet lokala nije velik pa se unapred izvinjava ljudima koji su nisu uspeli da uđu.

1 jpg

Andrija je takođe najavio i nekoliko žurki koje možete da očekujete u narednom periodu.

"Ove nedelje muziku pušta šest različitih momaka, u četvrtak petak i subotu. Možete da očekujete didžejeve Iliju Rudhaman iz Dis|connected, zatim u petak već poznate Easy Comics i za subotu ostaje naš Vladan Filipović- Sorriso i Dovlaman. Počećemo ranije sa zagrevanjem pa na žurku možete da dođete već oko sedam, osam" naglasio je Andrija.

U Paberaju možete da čujete osmeh muziku to znači fanki, brejk, disko muziku. Uskoro planiraju i da naprave dnevne sešne, a sve narede aktivnosti i žurke paberaja možete da pronađete na njihovoj fejsbuk stranici.

L.K.

Možda te još zanima:

.

Art & Craft za rođendan Berberaja

Art & Craft mini fest očekuje vas u Čaroliji Berberaj od 14. do 17. aprila povodom 13. rođendana berbernice. Odlučili su da…

.

Berbernica puni 12 godina

Nesvakidašnja žurka povodom 12 godina postojanja jedne berbernice biće održana danas u ulici Mite Ružića. Berberaj se zove nikako drugačije…

.

Kako su pab kvizovi postali omiljena zabava Novosađana?

Novi Sad je grad u kome je cela priča oko pab kvizova u Srbiji počela, grad odakle je sve krenulo…

.

Vredi pročitati: Priznajem da sam živeo

Novosadska novinarka Dragana Prica Kovačević ove nedelje preporučuje memoare čuvenog čileanskog pesnika Pabla Nerude "Priznajem da sam živeo".

.

Kvizovi su se iz pabova preselili u kućne uslove

Pab kviz scena u Novom Sadu, ali i čitavoj Srbiji, doživela je bum u proteklih nekoliko godina. Publici koja se…

.

Promene produžavaju život festivala

Kruna novosadskog leta prepunog dešavanja je dobro znani i omiljeni Festival uličnih svirača. Ove godine održava se pod imenom "Gradić…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo