.
Trenutno
Akademac
 emisija sa Prvog programa Tv-a
Lifestyle

Berbernica puni 12 godina

16.04.2015.

Nesvakidašnja žurka povodom 12 godina postojanja jedne berbernice biće održana danas u ulici Mite Ružića. Berberaj se zove nikako drugačije nego "Berberaj", a njegov veliki jubilej nije moguće proslaviti nikako drugačije nego sjajnom žurkom.

.

Od 17 časova pa do "ne kasno u noć" u uličici između Laze Telečkog i Miletićeve nastupiće DJ-evei Sh Oo, Dvo Ka, Maksim Lemon Rutović, Vladan Filipović i Senzor.

Kako je za O radio najavio brica Andrija, od 17 časova svi zaposleni prelaze sa makaza na čašicu i muziku, a najavljena je i izložba fotografija.

Izložbu ULICE organizuju mladi fotografi sa Akademije umetnosti. U pitanju je 80 polaroid fotografija koje će ljudi nakon 20 časova moći da uzmu.

"Konačno ćeš moći nešto opipljivo da uzmeš i poneseš kući, a ne samo da gledamo u telefone i androide", kazao je u gostovanju Andrija.

Osim ovoga, na nesvakidašnjoj proslavi biće upriličen i vizuelni događaj, odnosno VJ-ing, koji će raditi Stefan Jovanović.

"Svi ste dobrodošli da proslavimo ovaj mali jubilej i dolazak proleća. Hteli smo ovu žurku da napravimo i ranije, ali je vreme bilo kilavo tako da nama proleće stiže sutra, a dres kod je osmeh, osmeh, osmeh", kazao je Andrija.

M.L.

.
Nema ko nije poželeo stiker sa svojim likom - uz Bitmoji može i to. Na krajnje jednostavan način napravite crtanu verziju sebe…
.
Google Maps ovih dana uvodi novu opciju koja će obradovati sve svetske putnika, a to je izgovoranje imena ulica na jeziku zemlje…
.
Putovati negde sopstevnim automobilom za sobom nosi i traženje i plaćanje parkinga. U Srbiji gotovo da ne postoji mesto koje nije…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?