.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Kultura

Bgd Demo Fest: duži konkurs i veći fond

24.02.2015.

   Prvi krug takmičarskih koncerata BDFL 2015. biće održan u klubu Danguba tokom marta, a finale je predviđeno za kraj maja.

.

   Konkursni rok za ovogodišnje, treće po redu izdanje Belgrade Demo Fest Live je produžen, a organizatori su pozvali zainteresovane bendove iz Srbije bez zvaničnog izdanja da se prijave do 28. februara u ponoć.

   I ove godine najbolje bendove očekuju nastupi na velikim festivalima u zemlji i regionu, među kojima su Belgrade Beer Fest, Love Fest, Arsenal Fest, Gitarijada, Lake Fest, Kulpin fest ili manifestacije u klubu KST, kao i snimanje spota, pesama, video snimci sa polufinalnih i finalnih nastupa u produkciji Videokoda, foto sešni za tri najbolja benda i konsultativna i PR podrška BDFL tima.

   Prvi krug takmičarskih koncerata BDFL 2015 održaće se u klubu Danguba tokom marta, a finale je predviđeno za kraj maja.

   Belgrade Demo Fest Live je tokom prethodne dve godine stekao zavidnu reputaciju, a cilj ove manifestacije je da pomogne velikom broju bendova da se predstave publici i stručnoj javnosti, kao i da ostvare kontakte i saradnju sa izdavačkim kućama, festivalima, klubovima i medijima iz Srbije i regiona.  

   Manifestacija se sastoji od nekoliko kvalifikacionih krugova, polufinala i velikog finala, tokom kojih bendovi imaju priliku da nastupaju u različitim koncertnim prostorima u Beogradu i svoje autorske i izvođačke sposobnosti prikažu pred publikom i značajnim ljudima iz muzičkog biznisa.

   Na prvom izdanju pobedu je odneo lazarevački bend “Ućuti pas”, čiji će debitantski album ovih dana izaći pod etiketom Nocturne media, dok je bend “Strah od Džeki Čena” iz Gornjeg Milanovca osvojio najviše glasova publike i žirija na prošlogodišnjem festivalu i u fazi je snimanja prvenca.

   “Bendovi ističu da je najbitniji aspekt festivala druženje i sticanje novih poznanstava, kao i odlična atmosfera koja prati ceo festival”, naglasili su organizatori.

   Prijave se mogu poslati na e-mail bgdemofestlive@gmail.com najkasnije do 28. februara, a formulari za prijavu su ovde.

M.L.

.
Deo produkcijskog dua Tapan, Nebojša Bogdanović (Schwabe) za ovu nedelju nam je preporučio "Blizanačku trilogiju" Agote Kristof.…
.
Ništa lepše od letnjih događaja pod vedrim nebom, ali i onih na zatvorenom, u klimatizovanom prostoru!
.
Tokom Gradić festa, od 28. do 30. avgusta, biće održan Producentski forum koji će na tribinama i radionicama okupiti eksperte…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?