...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo / Obrazovanje

Studiraj u Beču

22.01.2021.

Centralnoevropski univerzitet (CEU) u Beču raspisao je konkurs za upis na osnovne, master i doktorske studije sa stipendijom za narednu školsku godinu. Rok za prijavu za studente koji konkurišu za stipendiju je 1. februar, dok samofinansirajući polaznici master i doktorskih studija mogu da se prijave na studijske programe do 15. marta.

.

Da biste konkurisali, pre svega morate da popunite prijavu, odnosno upitnik za osnovne ili master i doktorske studije. Uz to, za osnovne studije treba da priložite transkript ocena, dokaz o položenom testu engleskog jezika, biografiju, prijavni esej, motivaciono pismo i pismo preporuke.

Za master i doktorske studije, pored prijave, potrebno je da priložite primer akademskog pisanog rada, dva pisma preporuke, transkript ocena, biografiju i dokaz o položenom testu engleskog jezika. 

Za pojedine CEU master programe nije obezbeđena stipendija, a više informacija o prijavi za osnovne i master i doktorske studije možete pronaći na sajtu Centralnoevropskog univerziteta.


Možda te još zanima:

.

Studiranje u Americi

U ponedeljak 25. marta i utorak 26. marta, od 17 časova, gosti Američkog kutka Novi Sad biće savetnici iz Međunarodnog…

.

Studirajte u Francuskoj

Francuski institut u Srbiji poziva sve studente na Dan otvorenih vrata u četvrtak, 7. marta od 15 do 18 časova. 

.

Studiraj u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj

Ukoliko želiš da studiraš na engleskom jeziku u najrazvijenijim evropskim zemljama i da tako osiguraš svoju budućnost, poseti sajam pod…

.

Stipendije za istraživački boravak u Nemačkoj

Nemačka fondacija za životnu sredinu (Deutsche Bundesstiftung Umwelt - DBU) objavila je informaciju o stalno otvorenom konkursu za stipendije za…

.

Stipendije Vlade Slovačke

Ministarstvo prosvete, nauke, istraživanja i sporta Vlade Republike Slovačke raspisalo je konkurs za dodelu međunarodnih stipendija. 

.

Prezentacija o školovanju u Francuskoj u Nišu

Francuski institut u Nišui će u sredu 6. decembra ugostiti dve predstavnice iz Campus France kancelarije. 

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo