.
Trenutno
Dnevna soba
 Jovan Marjanović
Društvo / Obrazovanje

Stipendije za studente ekonomije i prava

08.11.2019.

Studenti i diplomci u oblastima ekonomije i prava iz Srbije i regiona mogu da se do 5. decembra prijave na novi ciklus "Best of South East" stipendija.

.

Program polaznicima pruža priliku da na jednom od najstarijih austrijskih univerziteta nadograde znanja stečena tokom studija, iskuse kako je raditi u međukulturalnoj sredini i lakše zakorače u profesionalni život.

Tokom jednogodišnjeg programa, budući stipendisti biće registrovani pri Univerzitetu u Gracu i oslobođeni plaćanja školarine. Za njih je obezbeđen i mesečni džeparac u iznosu od 690 evra, kao i intenzivan kurs nemačkog jezika u univerzitetskom centru za jezike "Trefpunkt Šprahen" (Treffpunkt Sprachen).

Stipendija će im omogućiti da kombinuju međunarodno iskustvo studiranja na Univerzitetu u Gracu sa praksom, odnosno da uz učenje jezika steknu praktično iskustvo u jednoj od najmodernijih bankarskih institucija u Štajerskoj. Stipendisti iz Srbije će po povratku iz Austrije imati priliku da nastave usavršavanje učeći od stručnjaka Erste Banke. 

Konkurs je otvoren za studente sa akreditovanih univerziteta u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Više informacija o programu i procesu prijavljivanja možete pronaći na Best of South – East stranici.

.
Omladinski centar u Novom Sadu, u Kineskoj četvrti, već je trebalo da počne sa aktivnostima i programima za mlade, međutim to…
.
Erasmus kafe biće održan u Rektoratu Univerziteta u Novom Sadu u četvrtak, 14. novembra, sa početkom u 20 časova. 
.
Kolping društvo Srbije organizuje novu "Kafu s povodom", ovog puta sa Nedom Popović.
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?