.
Trenutno
IN teen
 Treći program Radija RTV
Društvo

Nedeljni vodič od 3. do 9. decembra

03.12.2018.

Novogodišnja rasveta je uveliko tu i valja se polako spremati za doček, uz kvalitetne događaje...

.

Utorak, 4. decembar

Promocija zbirke pesama "Onism" Dalibora Tomasovića biće održana u Omladinskom centru CK13. Zbirka "Onism" je objavljena u ediciji "Tokovi", Gradske biblioteke "Vladislav Petković Dis" u Čačku, koja od 1979. objavljuje pesničke prvence mladih autora koji dobijaju nagradu "Mladi Dis" Osim autora, u razgovoru će učestvovati pesnikinja Snežana Nikolić i Miloš Jocić, asistent na odseku za književnost Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Moderator će biti Đorđe Majstorović, urednik književnog programa CK13. Početak je u 20:30.

Tradicionalno, Music Harmony, svakog decembra organizuje novogodišnje i polugodišnje koncerte na kojima se predstavljaju polaznici raznih smerova škole. Želja im je da deca stiču muzičko iskustvo, a kako kažu nema boljeg načina od koncerata na istaknutim mestima, među kojima je i Bulevar Books. Ulaz je besplatan, a početak je u 20 sati.

Četvrtak, 6. decembar

Artan Lili u okviru promocije najnovijeg singl/spota za pesmu D.E.P.R.A stižu u Pab Lazino tele. Kao zagrevanje pre njih nastupiće alternative - pop rock bend NOVA. Početak je u 22 časa, a karte će u pretprodaji biti 800 dinara.

Petak, 7. decembar

Nakog sjajnih nastupa na Arsenalu, InMusic-u i beogradskom Beer festu, najjači live bend na ovim prostorima Straight Mickey and the Boyz pravi malu pauzu u snimanju novog albuma i dolazi u CK13. Sviraće prvi album, hit singlove "Dalek svet" i "Haos radi", ali i predstaviti nekoliko pesama koje će se naći na novom albumu. Karte za koncert biće 400 dinara, a početak je zakazan za 21 čas.

Prvaci beogradske garaže, grupa Stuttgart online dolazi u Dom b-612. Oni su nedavno objavili novi singl "Ako se ikada zapitaš", a nastup u domu biće i njegova promocija. Grupa postoji od 2006. godine, a do sada su izdali tri albuma. Početak je u 21 čas.

Subota, 8. decembar

Ska, punk i roll fešta biće održana u CK13, a čekaju vas nastupi bendova Po kratkom postupku i Mamurlook. Početak je u 21 čas, a upad je 250 dinara.

Jedan od najaktuelnijih izvođača sa regionalne scene dolazi u Gerilu da održi svoj prvi solo koncert u Novom Sadu. VOJKO V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i muzički producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša metaka, a u 2018. je odlučio ponovo da uplovi u solo vode. Ponovo, jer svaki ozbiljniji fan Vojka V zna šta je radio pre Dječaka. Vojkov povratak solo karijeri pokazao se odličnom odlukom jer je njegov prvi singl "Zovi čovika" pregledan više od 700.000 puta za prva četiri meseca. Početak je u 23 časa, ali je koncert odavno rasprodat.

.
Omladinski kreativni centar OKCe i Opšta škola "Nikola Tanurdžić" organizuju početni kurs grčkog jezika za mlade od 18 do 30…
.
Povremena konzumacija nekog energetskog pića neće ni malo naškoditi vašem organizmu, ali bi redovna mogla da vas košta zdravlja…
.
Iako je napredak u tehnici veštačkog osvetljenja doneo velike koristi društvu, preterana i pogrešna upotreba svetla je i uzročnik…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?