.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Sajt za kontrol frikove

24.01.2019.

Planiranje događaja zna da bude jako komplikovano. Međutim, postoji sajt koji će vam rešiti ovaj problem jer je baš njihova ideja zasnovana na tome da planiranje bude "jednostavno, jednostavno i jednostavno". 

.

Whichdateworks napravljen je, kako kažu osnivači ovog sajta, nakon što su oni sami imali probleme pokušavajući da naprave planove sa prijateljima. Znajući da nisu jedini koji imaju ovaj problem, odlučili su da olakšaju planiranje za sve. 

Ono što vam sajt prvo ponudi jeste da upišete naziv i kratak opis događaja, zatim da ubacite mejling listu prijatelja, da čekirate koji dan vam odgovara i nakon toga klikom na "send" vašim prijateljima stiže na mejl pozivnica, kao i mogućnost da čekiraju kada im odgovara ovaj događaj.

Bilo da je u pitanju rođendanska žurka, vikend ili godišnji odmor, ovaj sajt će vam pomoći da što lakše obavite dosadno planiranje.

.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?