...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Društvo

Kesić: B92 treba da se izvini!

27.04.2015.

Sporna emisija "24 minuta" biće emitovana večeras, najavila je televizijska kuća B92, a autor Zoran Kesić za "O radio" kaže da bi najradije zaboravio ovaj dan.

.

“Kao i cela moja ekipa, sa suprugom sam sinoć počeo da gledam novu epizodu, ali sam imao i šta da vidim. Krenula je repriza umesto nove epizode i od tada do sada telefon ne prestaje da zvoni. Danas smo imali sastanak sa B92. Na sastanku je rečeno da je emisija kasno dostavljena, ali nama niko to nije javio. Kada produkcija kasni sa dostavom, valjda bi neko trebao da nam javi da se tako nešto desilo“, kazao je Kesić.

Na pitanje da li je poverovao u ovo objašnjenje medijske kuće u kojoj radi, Kesić je kazao da ne može da kaže ni da jeste ni da nije, ali da je najbitnije da će večeras, prema njihovim rečima, ona ipak biti emitovana.

"Bitno je da bude emitovana onako kako smo je mi sami napravili, sa gorućim temama i priči o Saši Jankoviću“, kazao je Kesić.

On je dodao da je nedopustivo da se slične stvari dešavaju i kazao da je ekipa emisije “24 minuta“ dobila izvinjenje od čelnika B92 zbog toga što ih nisu obavestili o promeni programa.

"Osim nama, B92 duguje izvinjenje i svojim gledaocima“, kazao je on i dodao da nije odgovoran za kasno dostavljanje emisije.

"Ne mogu da tvrdim da je direktiva o odlaganju emisije došla od gore, a ako je postojala neka zla namera da emisija ne ide u etar, to ćemo saznati večeras jer ne bi nam dali čvrsto obećanje da će nova epizoda biti emitovana u večerašnjem repriznom terminu", kazao je Kesić.

Kako je objasnio, ovaj eksces neće promeniti njegov odnos sa poslodavcem ukoliko emisija večeras bude emitovana onako kako je ekipa u startu napravila. “Ali ako ponovo 'ne bude dostavljena' onda ćemo razmisliti o našem stavu“, kazao je on.

Najnovija epizoda emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem", sinoć je izostala iz programa, a najavljene su teme vezane za ombudsmana Sašu Jankovića, kvar na predsedničkom avionu i prodaju Avala filma.

M. Leđenac

Evo i celog razgovora:


Možda te još zanima:

.

Banda spremna za akciju

Novosadski sastav Kilo Kilo banda prethodnu pandemičnu godinu iskoristio je da snimi svoj četvrti studijski album, koji ovih dana treba…

.

Kesić: Potpisali smo ugovor, čekamo B92

Ekipa satirične emisije Zorana Kesića "24 Minuta" potpisala je ugovor za 30 novih epizoda u ovoj sezoni i trenutno čeka da televizija…

.

Kesić za O radio: Ne znam zašto

Popularni voditelj ne zna zašto je RTV B92 umesto poslednje epizode "24 minuta sa Zoranom Kesićem" sinoć emitovala reprizu, u…

.

Tomić, Petrović, Kesić: Humorom protiv budala

Satira se danas na Balkanu smatra poslednjom odbranom pred naletom cenzora, autocenzora i represije nad javnom rečju. Dospeli smo dotle…

.

Nit Za Bit: Zoran Kesić, novinar

Čekamo da prođe i pravimo se mrtvi   "Najveći problem mladih je upravo nedostatak motivacije da se učestvuje u krupnim…

.

Kesić: Potpisali smo ugovor, čekamo B92

Ekipa satirične emisije Zorana Kesića "24 Minuta" potpisala je ugovor za 30 novih epizoda u ovoj sezoni i trenutno čeka da televizija…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo