...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Rođendanska proslava Green Love festivala

27.01.2020.

Nakon novogodišnje žurke, vreme je da Green Love festival proslavi svoj 11. rođendan. Prema najavi organizatora, prva naredna stanica je 8. februar, a Space motion, Wet dreams, Pele Drezgić, Vladimir Aćić, Marko Milosavljević i Lag uveličaće veoma važnu februarsku žurku.

.

U karijeri dugoj 16 godina, Space motion radio je sa stranim i domaćim izvođačima, ali ono što ga karakteriše jeste da je ostao najpre veran sebi i svom specifičnom ukusu. Njegova muzika predstavlja miks jedinstvene i posebne energije koju ispoljava kroz različite žanrove, poput tehna, progresiva i deep hausa. Kako rođendani nose posebnu draž i veliko uzbuđenje, Space motion će ga sigurno preneti i na posetioce.

Uz njega će stajati i Wet dreams, poznati di džej trojac, veoma prepoznatljiv u našem gradu. Di džej Fakir, Aleksandar Zec i Dachony i ovoga puta biće dobitna kombinacija koja, kao i svaki put, izmami osmehe i veliko zadovoljstvo među publikom. 

Ni Vladimir Aćić i Pele Drezgić neće propustiti rođendan festivala. Svojom energijom i eksplozivnim setovima prodrmaće podijum i publici pokloniti nezaboravno veče.

Rame uz rame stajaće Lag i Marko Milosavljević. Unikatni zvuci, eksperimenti i ljubav prema muzici karakteriše ova dva umetnika, pa će, kako najavljuju organizatori, publika uživati u muzičkim inovacijama i zvuku koji uvek dovodi do usijanja.

Deseta godina Green Love festivala prošla je u znaku ljubavi, smeha i vanserijskim muzičarima, a 11. godina će biti, kako tvrde, još bolja. 

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

Dronovi i veštačka inteligencija ključni u borbi protiv šumskih požara na Kipru

Kipar, poznat kao popularna destinacija za turiste iz Srbije, suočava se sa godišnjim izazovima usled toplih i suvih leta koja…

.

Ne padaj na zelene slogane

Termin greenwashing se kod nas uglavnom prevodi kao eko manipulacija ili eko obmana. Često ga ne primećujemo, a prisutan je…

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo